Arkitekt, Prosjektleder i Hordaland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1582 Siste år
1211 Siste 3 mnd
80 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Utvikling av strandsone regulert til småbåhavn og naust

Registrert Dato: Mandag 08. Januar 2018

Eiendommen min har en strandlinje og aral som er regulet til småbåthavn mm. Dette ligger foran boligen min og er pr i dag uutnyttet. Jeg kunne ønske meg en forsiktig tilnærming til småtbåthavn, pent for øye, ikke til sjenanse eller forringelse av egen boligtomt, og ikke minst inntektsskapende. Inntekt enten ved utleie av båtplasser etc, eller salg av båtplasser og parkeringsrett for naus i nærheten som ikke har parkeringsplass pr i dag. Kan vurdere å selge det hele, men er da redd for å miste kontrollen og risikere en videre utvikling som kanskje ikke blir fullt så positiv.
Nydelig og attraktivt område, sørvendt helt i nærheten av sentrum for en befolkning på rundt 2000 personer. Stor satsing på næring i sentrum pågår nå med investeringer nærmere 500 millioner. Nye arbeidsplasser og stor sannsynlighet for tilflytting av nye innbyggere.
Jeg ønsker i første omgang tilbud på skisse som kan presenteres for naboer, hvis ok for de, presentere for kommunen for å logge stemningen der før en går videre med eventuell reguleringplan/ endring / tiltakssøknad og anbud.

Er du interessert i slike oppdrag? Registrer Din Bedrift

Arkitekt, Prosjektleder

Boligtomt, Parkeringsplass, Utleie

Rubbestadneset, Hordaland