Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Utvikling og drift av kurs i lokal mat i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

Utvikling og drift av kurs i lokal mat

Det skal utvikles et kompetanseprogram rettet mot kjøkkensjefer og kokker i restaurantnæringen.
Innovasjon Norge ønsker å bidra til å heve kokkekompetansen mtp.:
- norske råvarer,
- tilberedning, kvalitet,
- menyvariasjon/basert på sesong
- økonomi og
hygiene.
Hovedråvaren må ha utgangspunkt i regionens spesialiteter og leverandører, eller ha fokus på en bestemt råvare. Dette skal være et tilbud til alle kokker som ønsker å bli bedre i sitt fag, og utvikle sin kunnskap om det gode måltid. Det er også etterspørsel etter å lære å lage mat ute og lage mat til å ta med på tur.
Anbud id:
475005
  • Sted:
    Oslo
  • Registrert:
    Lørdag 1. Juli 2017
Er du interessert i dette oppdraget?

Lignende oppdrag i Oslo

6 anbud