Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

IT/Web og Support i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

Utvikling og drift av statistisk modell for APC tall og dataflyt

Jernbanedirektoratet ønsker gjennom denne markedsdialogen å få innspill fra tilbydere for hvordan best mulig legge opp krav og muligheter for anskaffelsen av en statistisk modell og drift av denne. på grunn av at konkurranseutsettingen av persontrafikk på norsk jernbane fører til flere togoperatører, er det behov for en felles metode for å beregne passasjertall på tvers av togoperatørene i jernbanesektoren, og for å utvikle en felles statistisk modell. Denne modellen skal beregne antall påstigende og avstigende passasjerer per dør, per stasjon, samt last mellom de ulike stasjonene på de avgangen telleutstyr ikke er installert. Datakilden til denne modellen vil være sensorer installert på togene som sender telledata. Per i dag er det ca. 60 % dekning på telleutstyr på Østlandet, med ujevn dekningsgrad per banestrekning.
i tillegg til å utvikle en statistikk modell er de behov å kjøpe en driftstjeneste til modellen og tilhørende dataflyt. i denne avtalen vil dataflyten fra systemet som mottar telledataene fra togene og inn i en felles database som beriker og vasker dataene, med blant faktisk kjørte avganger være en del av oppdraget.
Krav til drift:
o høye krav til oppetid
o Mulighet for konfigurerbare tidspunkt for overføringer
o Krav til tilgangsstyring
o Krav til rapportering
o Outputen må være et maskinlesbart format
Leverandøren skal utvikle den statistiske modellen og drifte modellen samt tilhørende dataflyt som en tjeneste for jernbanesektoren. Vi ønsker en komplett leveranse, og vil be om begge deler i en samlet anskaffelse.
Spørsmål vi ønsker svar på ligger som eget vedlegg. Vi ønsker skriftlig svar innen 16. 01. 2020 svarene sendes til
#URL0# med kopi til #E1# og #E2#
Anbud id:
624082
  • Sted:
    Hele Norge
  • Registrert:
    Fredag 3. Januar 2020

Lignende oppdrag i Oslo

3 anbud