Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Anleggsgartner, Betong, Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør, Rørlegger, Snekker, Stålarbeider, Trefelling i Østfold

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Østfold
Avsluttet

VA-anlegg Nesbyen, Sahara - Grønna

Nes kommune, Buskerud innbyr med dette til konkurranse om kontrakt for utførelse av va-anlegg i Nesbyen mellom Sahara og Grønna, som beskrevet i dette dokumentet med vedlegg. No-dig metoden styrt boring i løsmasser skal i stor grad benyttes i utførelsen av ledningstraséen i kombinasjon med noe tradisjonell graving. Innebærer kryssing av jernbanespor og fylkesvei. Levering og montering av komplett, prefabrikkert pumpestasjon, av kommunal standard, med overbygg inngår også.
Beskrivelse av oppdragsgivers behov
Prosjektet omfatter vann og avløpspumpeledninger mellom Sahara og Grønna, dvs. Mellom tøllemovegen og Blingsmovegen. Traséen er totalt på ca. 370 meter. Det skal benyttes no-dig metoden styrt boring i løsmasser for ca. 250 meter av traséen og tradisjonell graving for resten av traséen. Det skal kjøres separate kjøringer med styrt boring for henholdsvis vannledning og pumpeledning, mens gravingen omfatter vannledning og spillvannsledning med jevnt fall. Det skal anlegges et trykkavløpssystem med prefabrikkert pumpestasjon av kommunal standard på nordøstsiden av fv. 213 (Blingsmovegen). Inkluderer også vannkummer og avløpskummer, samt tilkobling av stikkledninger. Stikkledninger anlegges ut av vei som en del av dette prosjektet. Eventuelle øvrige arbeider med stikkledninger prises som en del av denne entreprisen, men avtales og faktureres med den enkelte huseier.
Fullstendig beskrivelse av leveransen følger av vedlegget "Konkurransegrunnlag del ii".
Anbud id:
622055
  • Sted:
    Nesbyen
  • Registrert:
    Torsdag 12. Desember 2019

Lignende oppdrag i Østfold

3 anbud