Entreprenør, Maskinentreprenør, Sanering, Vann & avløp i Hedmark

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

748 Siste år
202 Siste 3 mnd
78 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Va-arbeider stange kommune, kjonerudvegen m/fler

Registrert Dato: Fredag 24. Juni 2011

Stange kommune skal sanere gamle VA-ledninger i Bekkelaget i Stange Kommune. Saneringen innebærer utskifting av av eksisterende vann, spillvann og overvannsledninger i Kjonerudvegen og Linjevegen samt deler av Hagavegen. Noen nye sluk i Linjevegen Samt reetablering av alle berørte veger. Asfaltering i Kjonerudvegen og Linjevegen er ikke med i dette anbudet. VA- ledninger skal etableres i eksisterende veg. Hias har en eksisterende spillvannsledning som skal krysses/graves langs med, slik at her må det vises ekstra forsiktighet. Ellers er det en noen punkter for tilkobling av eksisterende ledninger, her må høyder kontrolleres.
Overordnet skiltplan utarbeides av Stange kommune/statens vegvesen. Entreprenør planlegger og utfører lokal skiltplan. Når det gjelder stikkledninger skal de enkelte huseiere selv klargjøre (ta ned gjerde, murer, planter, busker) anskaffer ny matjord, og pusser selv opp over grunnjorda.
I Kjonerudvegen vil vi for alle stikkledningene legge nytt ut av vegområdet, for Linjevegen og Hagavegen vil vi se an stikkledningens kvalitet.
Omfanget er som følger:
Ca.1010 meter reetablering av veger
Ca.975 meter nye VL/SP/OV fellesgrøft
Ca.35 meter separat VL grøft.
22 kumgrupper.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere