Betong, Elektriker, Flislegger, Gulv, Rørlegger, Vanntetting i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

3179 Siste år
820 Siste 3 mnd
224 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Varmekabel bad

Registrert Dato: Mandag 25. Juli 2011

Denne RAPPORTEN ble utarbeidet av M-tek:

FEILSPESIFIKASJON:
forlegning.......:Bad
Objekt............:Nexans TKXP 600W
Feiltype..........:Jordfeil
Belagt med.....:Fliser 30x30 cm
Areal..............:4,1 kvm
Mont. år..........: 2003/04

KOMMENTAR:
Varmekabelen i badegulvet var frakoblet grunnet jordfeil/kortslutning. Kabelen ble feilsøkt, og feil lokalisert på slutten av kabelen, i endeavslutningen. Skadestedet ble hugget opp og kabelen avdekket. Det viste seg at kabelen var overopphetet, og målte fremdeles jordfeil. Som følge av dette ble arbeidet avsluttet, da kabelen er generelt svekket.

UBEDRING:
Innredningen og de eksisterende flisene fjernes. Deretter legges det ny varmekabel i lavtbyggende termomasse oppå eksisterende betong. Det påføres en smøremembran i dusjsonen og gulvet flislegges på nytt. Til slutt tilkobles varmekabelen en ny effektregulator, og innredningen i badet remonteres.

FEILÅRSAK:
Varmekabelen ligger i en leggematte med kyllingnetting rett over. Dette krever at det blir støpt med en betong som er forholdsvis tyntflytende, slik at den kommer ordentlig rundt kabelen. I dette tilfellet var det brukt en betong som var porøs, og som dermed ikke omslutter kabelen. Som følge av dette får ikke kabelen ledet tilstrekkelig av varmen opp til overflaten, og kabelen blir overopphetet og generelt svekket.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere