Elektriker, Flislegger i Akershus

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1246 Siste år
379 Siste 3 mnd
96 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Varmekabler og fliser i gang

Registrert Dato: Tirsdag 26. Mai 2009

Omfatter etablering av varmekabler og fliser i gang i forbindelse med inngangsparti. Det er to forskjellige nivå, da deler av gang er gammel trapp som er tettet igjen (sponplater). Resterende gang har parkett og med undergulv (rupanel). Eksist. parket kan trolig enkelt fjernes.

Understøttelse av gammel trapp er ikke kjent, og noe bevegelse må påberegnes. Gulv over gammel trapp må bygges opp. Nytt undergulv (underlag for varmekabler/fliser) må etableres.

Strømtilførsel til varmekabler er ikke kjent, men det er lyspunkt i tak (med lysbryter på vegg) samt utelys (med lysbryter på vegg). Det må påberegnes gamle kabler, og evt. størrele på kurs er ikke kjent.

Uforpliktende gratis befaring med fagpersonell som i tillegg til flislegging kan el-arbeider kreves.

Arealet er rundt 4-6 m2 og varmekabler skal etableres på ca. 3-4 m2. På grunn av trapp opp i 2. etg. er det "lavt under taket" på noe av arealet.

Det er ønskelig at befaringen gjennomføres før tilbud evt. inngis. Det legges vekt på rask gjennomføring i tillegg til pris og at håndtverker er "bransjegodkjent". Det ønskes trolig høy kvalitet på flis evt. skifer. Det vil bli innhentet pris fra tre (3) håndtverkere. Det er primært ønskelig med aktør fra Asker/Bærum/Oslo. Henvendelse ønskes på epost.

Ved godt utført arbeid kan det bli aktuelt, dersom det er ønskelig av håndtverker, med noen ekstra jobber (rekkverk, utelys, maling, skifte radiatorer, lister etc.) Dette avklares eventuelt fortløpende.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere