Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Betong, Entreprenør, Maler, Maskinentreprenør, Murer, Stålarbeider i Trøndelag

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Trøndelag
Avsluttet

Vedlikehold og rehabilitering av kommunale bruer 2020-2022

Oppdraget omfatter vedlikehold og rehabilitering av kommunale bruer og støttemurer. Trondheim kommune forvalter over 75 bruer, støttemurer og kulverter, flere av disse vil omfattes av denne kontrakten. Omfang vil være avhengig av kommunale bevilgninger og skader som avdekkes ved bruinspeksjoner.
Oppgavene omfatter blant annet utbedring av fuktisolering og slitelag, betongreparasjoner, korrosjonsbeskyttelse, utskiftning og reparasjon av rekkverk, reparasjon eller utskifting av lager og fuger, mindre dekkereparasjoner og lignende. Arbeidene utføres kun etter behov vurdert av oppdragsgiver.
Vedlagt mengdebeskrivelse inneholder prosesser og antatte mengder som det kan bli behov for i kontrakten. Anvendte prosesser og mengder kan variere ut fra behov og/eller årlige bevilgninger.
på grunn av varierte oppgaver må enkelte tiltak også kunne utføres som regningsarbeider. Timepris på mannskaper og utstyr kommer således inn i tilbudsskjema. Arbeidene kan være vanskelige å beskrive i detalj. Det forutsettes at arbeidet skal gjennomføres på en samarbeids- og løsningsorientert måte. Gjenkjenning/identifisering av bruer baseres på brunummer.
Det ønskes at entreprenøren tar en aktiv rolle i bruvedlikeholdet og fortløpende rapporterer inn skader som blir observert ved vedlikeholdsarbeider.
Anbud id:
646481
  • Sted:
    Trondheim
  • Registrert:
    Mandag 25. Mai 2020

Lignende oppdrag i Trøndelag

6 anbud