Arkitekt, Brønnboring, Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør, Prosjektleder, Stålarbeider i Hedmark

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1304 Siste år
313 Siste 3 mnd
108 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Veglys 2013 Rv 2 Flissundet, Nordre Nor, Lierkrysset

Registrert Dato: Torsdag 07. Mars 2013

Prosjektet går ut på å etablere vegbelysning som trafikksikkerhetstiltak. Prosjektet er et samleprosjekt sammensatt av 3 tiltak.
*
Strekning 1:
Rv 2 Baltebøl - Flissundet bru, ca 1070m. Rett øst for Flisa i Åsnes. Etablering langs veg med kabel i trekkerør, i landlig terreng, i bratt skjæring eller bratt vegfylling. Det skal etableres 3 lyspunkter på utsiden av Flissundet bru og kabelstige opphengt på bruas underside. Brua er 165m lang. Lysanlegget skal etableres som to tilleggskurser til et eksisterende belysningsanlegg på gangvegen.
*
Strekning 2:
Rv 2 Nordre Nor bru, ca 920m. Rett nord for Brandval i Kongsvinger. Etablering langs veg med kabel i trekkerør, i landlig terreng og i bratt vegfylling. Jernbanebrua på Nordre Nor bru er 35m lang og skal krysses med kabelkanal. Lysanlegget etableres som nytt, selvstående anlegg.
*
Strekning 3:
Rv 2 Lierkrysset sør, ca 500m. I Kongsvinger. Etablering langs veg med kabel i trekkerør, i landlig terreng. Tiltaket er en forlenging sørover og er en ombygging av eksisterende lysanlegg i Lierkrysset. Eksisterende strømtilførsel skal tappes på nytt sted, eksisterende tennskap skal fjernes, og nytt tennskap skal plasseres på den nye plasseringen.
*
For nærmere beskrivelse se D2-1 Tegningsgrunnlag.
*
Omfatter også 1 år med prøvedriftsperiode for innkjøring av anleggene.
*
Orienterende mengder:
Grøft i jord: 2625m.
Boring av rør gjennom veg: 46m.
Trekkerør Ø110mm: 5034m.
Kabeloppheng under bru: 172m.
Tennpunkt/bryterskap: 2 stk.
Mastepunkter i løsmasse: 54 stk.
Mastepunkter på bru: 3 stk.
*
Entrepriseform er kombinert form av samspillsentreprise og utførelsesentreprise. Kontrakten beskriver teknisk grunnlag og utførelsesgrunnlag. Entreprenøren skal før igangsetting av den praktiske utførelsen og bestilling av materialer og utstyr kontrollere det prosjekterte grunnlaget, de valgte materialer og utstyr for at entreprenøren skal kunne utstede en erklæring om samsvar med kravene i FEF 2006 både for prosjektering og gjennomføring.
*
Kontraktstype er fastpriskontrakt.
Se beskrivelseskapittel