Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Elektriker, Entreprenør i Vestland

Formidlede anbud
 • 0
  Siste år
 • 0
  Siste 3 mnd
 • 0
  Aktive nå
Vestland
Avsluttet

Veikantutstyr (utstyr for innkreving av bompenger) for Nordhordlandspakken

I avtalen for "nordhordlandspakken i hordaland", datert 28. 11. 2017, ble det besluttet å etablere bomstasjoner med automatisk bompengeinnkreving i nordhordland i hordaland fylke.
kommunene som er innvolvert i prosjektet vil være: lindås, meland, radøy, fedje, austrheim, masfjorden and modalen.
det regionale bompengeselskapet ferde er ansvarlig for anskaffelse, installasjon og vedlikehold av bompengeutstyret (veikantustyret) som vil bli installert på bompengestasjonene i nordhordlands-pakken. Prosjektet vil i starten ha 5 bompengestasjoner, samt en opsjon på en ekstra som er planlagt installert i 2022/2023.
planlagt oppstart av de nye bompengestasjonene, er 1. Desember 2019 ("start fee collection")
innholdet i denne anskaffelsen, er å kjøpe inn veikantutstyr for automatisk innkreving av bompenger og avtale for service og vedlikehold for inkjøpt veikantutstyr, i samsvar med kravene satt i ssa-t og ssa-v.
bompengestasjonene er:
cp1 avkjøringsrampe e39 flatøy
cp2 påkjøringsrampe e39 bergen
cp3 e39 flatøy
cp4 e39 mundalsberget
cp5 fv57 isdalstø
cp6 fv565 marås - soltveit (opsjon, planlagt installasjon i 2022/2023)
statens vegvesen er ansvarlig for grunnarbeid og installering av tekniske boder, fundamenter og portaler, samt sikre tilgang til strøm og dataforbindelse
leverandøren vil ha ansvaret for å levere (ikke begrenset til) utstyr for automatisk innkreving av bompenger, braketter og kabler, installasjon og testing, samt service og vedlikehold i 8 år med mulighet til forlengelse.
Anbud id:
561074
 • Sted:
  Bergen, Etne Sveio, Bømlo, Stord, Fitjar, Tysnes, Kvinnherad, Ullensvang, Eidfjord, Ulvik, Voss, Kvam, Samnanger, Bjørnafjorden, Austevoll, Øygarden, Askøy, Vaksdal, Modalen, Osterøy, Alver, Austrheim, Fedje, Masfjorden  Vis alle
 • Registrert:
  Søndag 16. Desember 2018

Lignende oppdrag i Vestland

6 anbud