Anleggsgartner, Maskinentreprenør, Vaktmester i Hordaland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1751 Siste år
999 Siste 3 mnd
133 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Veiledende kunngjøring EØS 048-2019 Tjenester i forbindelse med skjøtsel og drift av parker, grøntanlegg, lekeplasser m.m i bydelen Bergenhus Ytre

Registrert Dato: Mandag 16. September 2019

I denne veiledende kunngjøringen ønsker Bymiljøetaten å få tilbakemelding på konkurransegrunnlaget til den nye driftskontrakten til Bergenhus Ytre.
Alle dokumenter, inkludert kravspesifikasjon, kriterier, krav osv er aktuelle å få tilbakemelding på.
Vi er spesielt interessert i å få tilbakemelding på følgende forhold ved kontrakten:
Miljøkrav:
Kommunen har gjennom Grønn strategi satt mål om at Bergen skal være fossilfri innen 2030. Videre har Park og veidriftsavdelingen hos Bymiljøetaten en egen strategi for hvordan den «grønne byen» skal ivaretas i drift og vedlikeholdsarbeidet.
Derfor ønsker vi å stille strenge krav til kjøretøy, maskiner og utførelse av kontraktsarbeidet. Samtidig er det viktig å balansere krav mot modenheten i markedet, slik at man får tilstrekkelig med tilbud.
Vi ber om tilbakemelding på kravene som er foreslått i konkurransen. Er kravene for strenge? Hva må til for at entreprenørene kan møte kravene? Hvordan kan kravene evt. justeres slik at de er mer oppnåelig?
Bestillingsarbeider/byggherrestyrte arbeider:
Denne delen av kravspesifikasjonen (bilag 1) omhandler arbeid oppdragsgiver har mulighet for å bestille i løpet av kontraktsperioden. Det er typisk vedlikeholdsoppgaver, reparasjoner og lignende som er beskrevet i denne delen. Vi ønsker tilbakemelding på om beskrivelsesteksten er forståelig, om entreprenøren skjønner hva som forventes av han, og om oppgaven er tilstrekkelig definert og avgrenset slik at det kan prises.
Funksjonsbeskrivelse/hovedbestilling etter NS3420 Z-kapittelet:
Denne delen er i stor grad like som ved tidligere konkurranser.
Noen endringer som trekkes frem er:
Avfallshåndtering.
Avfallsmengden i Bergenhus bydel er betydelig større enn andre bydeler i Bergen. Det presiseres derfor hvilken kvalitet som forventes til enhver tid.
Drift av elementer i Byfjellene (Bergenhus)
Drift i byfjellene i tilknytning til Bergenhus er blitt lagt inn i kontrakten. Elementene dette gjelder er i stor grad det samme som ellers i kontrakten, griller, benker, avfallsbeholdere etc. Men det er også noen mer spesielle elementer, som f.eks drift av Tubakuba (en liten overnattingshytte på Fløyen, designet av arkitetkstudenter).
Interesserte leverandører anmodes om å registrere sin interesse for konkurransen i denne veiledende kunngjøringen. Bergen kommune planlegger å ta kontakt med leverandørene i løpet av de kommende ukene og månedene.


Referansenummer:  2019/71744