Lafting i Oppland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

2 Siste år
2 Siste 3 mnd
0 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Vi ønsker tilbud på lafte hytte med oppstuge fra dere.

Registrert Dato: Tirsdag 12. Oktober 2010

I etasje:Grunnflate første etasje mellom 50 til 70 kvm.
Grunnflaten ønsker vi så liten som mulig, med hovedvekt på areal i stue og kjøkken med spiseplass. Vi kan vurdere stue og kjøkken i ett om det tydelig er skille mellom stue og kjøkken /spisestue. Ellers ønsker vi bad/vask (ca 7 kvm), et teknisk lite rom (ca 2kvm), og et soverom (ca 8kvm) for dobbelt seng og litt skapplass. En av familiemedlem er 2 meter høy så det er viktig at 1 etasje har dører som er høye nok. Det er ikke avklart VVS i forhold til kommunale krav, dette jobbes det med. Men det kan da ende opp med bio toalett av en eller annen type løsning. Det er ikke strøm på hytteområdet.

2 etasje: (Oppstugu) 2 soverom (ca 6 kvm x 2)med minst 2 sengeplasser. Og eventuelt liten loftstue. Det er fin utsikt i alle retninger så det er ønskelig med vinduer i begge ender.

Utvendig: Viktig at taket i front og på veranda side stikker godt ut, på front med ca 1,5 til 2 meter og utenfor stue 3,5 til 5 meter. Viktig at inngangsparti er overbygd med et lite tak. Ønske om dør ut på veranda fra stue. Søyler og gode forslag til pen utsmykning på søyler tak, etc utvendig har betydning. Hytten vil stå med utsikt i sør, med kvelds sol i vest. Ønsker derfor at hovedinngang ligger mot sør og veranda utgang mot vest. Tomten er nesten flat og ligger på 1000 meter høyde i Sel kommune i Oppland.

Hva eier selv ordner: Vi ønsker at dere tegner inn forslag til løsninger på veranda, kjøkken, ildsted, bad, senger etc på deres tilbud. Vi vurderer selv å støpe såle med tekniske opplegg, eventuelt alt VVS og Elektriker arbeid. Kjøkkenløsning, baderoms innredning og flislegging. Oppføring av pipe, ovn og eventuelt peis. Veranda og veranda rekkverk. Eventuelt beising og maling av vegger ute og inne.

Kravspekk hva der leverer.Vi ønsker hytten ferdig oppsatt med:
Gulv (tregulv alle rom, bortsett fra påstøpt på bad og inngang),
Tak innvendig ferdig kledd og isolert etc. Tak utvendig med torv klargjort for legging av torv, vinduer og dører, ferdig malte og listet, viktig med smårutete glass med gjennomgående sprosser.

Levering på byggeplass, oppføring av bygge. Strøm aggregat under oppføring. Gi eier beskjed i god tid hvis ikke såle er ihht til deres krav.

Hvis forslaget på laft er produsert i utlandet, må dere dokumenter kvaliteten på produktet. Ønsker en referanseliste på tidligere kunder.

Om dere har en god løsning på hytte med hems / halv etasje, eller allerede oppstugo av tilsvarende beskrivelse er dette noe vi kan vurdere.

Hytten er tenkt oppført i perioden etter 1.07.2011.