Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Vikar- og bemanningstenester i Vestland

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Vestland
Avsluttet

Vikar- og bemanningstenester

Hordaland fylkeskommune (hfk) og Sogn og Fjordane fylkeskommune (sffk) skal inngå ny avtale om vikar- og bemanningstenester.
føremålet med anskaffinga
føremålet med anskaffinga er å sikre tilgang til kvalifisert personell ved korttidsfråvær, ved avvikling av ferie og ved ekstraordinære situasjonar der det er påkravd å gå inn med meir ressursar enn det hkf og sffk har tilgang til sjølv på det aktuelle tidspunkt.
Oppdragsgjevar vil inngå parallelle rammeavtalar med tre leverandørar innan kvart av dei tre avtaleområda, føresett at det er eit tilstrekkeleg tal eigna leverandørar. Avtale vert tildelt for kvart avtaleområde, men ein leverandør kan likevel levere tilbod på eitt eller fleire avtaleområde. Fordelinga av oppdrag mellom rammeavtalepartane vil skje i samsvar med fordelingsmekanismen skildra i kontrakten. Rammeavtalen si lengd vil vere 2 år. Oppdragsgjevar skal ha opsjon på forlenging av rammeavtalen i ytterlegare 1 + 1 år, til saman maksimalt 4 år.
Verdien av avtala er berekna til omlag 6 mnok årleg. Bestillingsvolumet fordeler seg ca. Slik:
Merkantil/kontor/administrasjon: 2, 5 mnok, it-fagleg: 1 mnok og Reinhald: 2, 5 mnok.
Det vert understreka at oppgjeven verdi er basert på estimat frå statistikk og opplysningar frå oppdragsgjevar sine noverande leverandørar og eigne økonomidata. Det vert teke atterhald om endringar i volum, mellom anna med bakgrunn i budsjettsituasjonar som påverkar oppdragsgjevar sin aktivitet.
Anbud id:
545189
  • Sted:
    Bergen
  • Registrert:
    Lørdag 8. September 2018
Er du interessert i dette oppdraget?

Lignende oppdrag i Vestland

6 anbud