Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Vikartjenester innenfor helsetjenester, rammeavtale i Vestfold

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Vestfold
Avsluttet

Vikartjenester innenfor helsetjenester, rammeavtale

Volumet vil i avtaleperioden være avhengig av blant annet oppdragsgivers behov, aktiviteter, budsjettsituasjon og andre rammefaktorer.
- Sandefjord kommune: ca. 300. 000 nok eks mva i gjennomsnitt pr. år. - tønsberg kommune: Det har ikke vært brukt vikartjenester de siste årene og det er en forventning om at forbruket holder seg lavt fremover.- Horten kommune: ca. 900. 000 eks mva i gjennomsnitt pr. år. - Larvik kommune: ca. 820. 000 nok eks mva i gjennomsnitt pr. år. - Holmestrand kommune: ca. 2. 900. 000 nok i gjennomsnitt pr. år. Oppdragsgiver har et ønske om å redusere forbruket fremover.
For nærmere informasjon viser vi til anskaffelsesdokumentene.
Deltilbud/grupper
Det er ikke adgang til å gi tilbud på deler av oppdraget, og ei heller alternative tilbud. Oppdragsgiver har vurdert å dele opp oppdraget, men finner det ikke er hensiktsmessig for denne anskaffelsen.
Tilbyder kan levere tilbud selv om de ikke kan tilby opsjoner for lege og miljøterapeut.
Rammeavtale
Anskaffelsen vil bli regulert av vedlagte rammeavtale, med tilhørende standardvilkår.
Avtalen kan sies opp av begge parter, med en gjensidig oppsigelsestid på seks måneder. Hver enkelt deltaker på avtalen kan også si opp avtalen individuelt. En slik oppsigelse utføres på vegne av deltakeren av oppdragsgivers avtaleansvarlig. Leverandør har ikke krav på erstatning for sitt beregnelige tap som følge av en oppsigelse. Oppdragsgiver har heller ikke krav på erstatning for merkostnader som følge av en oppsigelse.
Avtalen opphører automatisk ved rammeavtalens utløpsdato.
Oppdragsgiver vil inngå avtale med minimum 4 leverandører.
Oppdragsgiver forventer at tilbyder setter seg inn i avtalebestemmelsene og gjør nødvendige avklaringer internt slik at man er klar til å signere kontrakten dersom man blir tildelt kontrakt.
Krav knyttet til leverandørens tekniske/faglige kvalifikasjoner
Leverandøren skal være registrert i Arbeidstilsynets melde-og registreringsordning for vikarbyrå/bemanningsforetak.
Dokumentasjonskrav: Dokumentasjon for registrering i Arbeidstilsynets melde-og registreringsordning for vikarbyrå/bemanningsforetak.
Krav knyttet til leverandørens tekniske/faglige kvalifikasjoner
Leverandøren skal ha tilstrekkelig erfaring fra sammenlignbare oppdrag/leveranser.
Dokumentasjonskrav: Beskrivelse av leverandørens inntil 3 mest relevante oppdrag i løpet av de siste 3 årene. Beskrivelsen må inkludere angivelse av oppdragets verdi, tidspunkt og mottaker (navn, telefon og e-post.), kvalitet på leveransen, stillingskategori, forholdet til arbeidstid, kvalitet på vikar, språk mv. Det er leverandørens ansvar å dokumentere relevans gjennom beskrivelsen. Oppdragsgiver tar forbehold om at referanser kontaktes.
Anbud id:
702756
  • Sted:
    Horten, Holmestrand Tønsberg, Sandefjord, Larvik  Vis alle
  • Registrert:
    Søndag 28. Februar 2021
Er du interessert i dette oppdraget?

Lignende oppdrag i Vestfold

6 anbud