Rengjøring, Vaktmester i Vest-Agder

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

289 Siste år
104 Siste 3 mnd
19 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Vindusvask - fylkeshuset i vest-agder

Registrert Dato: Mandag 06. Juli 2009

Fylkesmannen i Vest-Agder inviterer til åpen anbudskonkurranse vedr. vindusvask av Fylkeshuset i Vest-Agder. Fylkeshuset ligger i Tordenskjoldsgt. 65 i Kristiansand og er det tidligere Vest-Agder Sentralsykehus som er ombygd til offentlige etater. Vinduene i Fylkeshuset skal vaskes to ganger årlig på utsiden og en gang på innsiden. For 2009 gjenstår en utvendig vask. Fylkesmannen tar forbehold om at antall vask kan endres underveis . Det vil bli holdt befaring 13.08.2009 kl. 12.00. Fremmøte i Servicetorget i Fylkeshuset. Avtalen vil løpe til 31.12.2011.

Alle tilbud skal leveres via Mercell, *** Linken er fjernet *** Har du noen spørsmål vedrørende dette anbudet, må disse stilles i kommunikasjonsmodulen i Mercell. Dette for at all kommunikasjon skal loggføres.  

Er du ikke bruker hos Mercell, eller har du spørsmål knyttet til hvordan du skal laste opp tilbudet ditt, eller hvordan du skal gi tilbud ta kontakt med Mercell Support på + 47 21 01 88 61 / 62  eller + 47 979 78 472.  

På offentlige utlysninger, vil du trenge en elektronisk signatur. Dette finner du på *** Linken er fjernet *** *** Linken er fjernet *** Vi gjør oppmerksom på at det kan ta noen dager å få levert en elektronisk signatur.

For denne anbudsprosessen benytter oppdragsgiver Mercell Sourcing Service. For å melde din interesse på dette anbudet og få tilgang til dokumenter skal du klikke på lenken nedenfor eller kopiere og lime inn lenken i din nettleser. Følg deretter instruksjoner på nettsiden.

*** Linken er fjernet ***

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Rengjøring, Vaktmester

Anbudskonkurranse, Befaring, Elektronisk, Vindusvask

Kristiansand S, Vest-Agder

Avsluttet: Torsdag 20. August 2009