Anleggsgartner, Entreprenør, Maskinentreprenør, Snørydding i Akershus

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

5419 Siste år
3401 Siste 3 mnd
301 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Vinterdrift av kommunale veier, fortau, gang-/sykkelveier og plasser.

Registrert Dato: Fredag 08. Mai 2020

Deltilbud/grupper
Det er anledning til å gi tilbud på ét eller flere områder. Det kan ikke gis deltilbud innen de enkelte områdene, og ei heller alternative tilbud. Det er heller ikke anledning til å inngi tilbud på kun brøyting eller strøing.Oppdragsgiver forbeholder seg retten til å dele avtalen mellom flere leverandører og anta hele eller deler av et tilbud. Geografisk områdeinndeling:Område 1: Strømmen/SkjettenOmråde 2: Skedsmokorset/Kjeller/Leirsund/Hexeberg/FjellboOmråde 3: Frogner/Lindeberg/Lunderåsen/LørenfalletOmråde 4: Sørumsand/BlakerOmråde 5: Garderåsen/ Fet sentrum /Åkrene/ Nerdrum/ TuenOmråde 6: Løken/RovenOmråde 7: Gan/ Enebakkneset
Områdene er nærmere beskrevet i vedlagte rodekart.
Oppdragsgiver ser det som en fordel at det er flere leverandører og vil spesielt oppfordre små leverandører til å inngi tilbud.
Tjenesteavtale.
Oppdragsgiver vil inngå avtale med 1-7 leverandører, såfremt et tilstrekkelig antall kvalifiserte leverandører gir tilbud.
Oppdragsgiver forventer at tilbyder setter seg inn i avtalebestemmelsene og gjør nødvendige avklaringer internt slik at man er klar til å signere avtalen dersom man blir tildelt avtale.


Referansenummer:  20032