Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Anleggsgartner, Arkitekt, Betong, Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

Ytre Ringvei sykkelfelt

Ytre Ringvei er en viktig nord – sør forbindelse gjennom bydel Østensjø. Strekningen knytter sammen eksisterende sykkelanlegg sør i bydelen med Tvetenveien i nord. i tillegg fungerer den som en intern hovedvei for bydelen. Strekningen Ytre Ringvei mellom Ulsrud vgs. Og Eterveien er på ca. 800 meter og tiltaket innebærer å anlegge tosidige opphøyde sykkelfelt på strekningen. Videre skal det gjøres kryssinnstramminger og ombygginger av holdeplasser.
Ytre Ringvei mellom Stordamveien og Eterveien har stor trafikkbelastning. Veien har i dag sykkeltilrettelegging med varierende og til dels lav standard. Dette oppleves som utrygt og bidrar ikke til å øke sykkelbruken, spesielt ikke blant grupper som sykler lite. i tillegg er det behov for å etablere en tilkobling til det nye sykkelanlegget langs Tvetenveien. Strekningen har ulik karakter og ulike utfordringer med mange direkte atkomster ut på Ytre Ringvei. Bebyggelsesstrukturen består stort sett av eneboliger, rekkehus og noen større boligkomplekser og man finner offentlig skoler, idrettsanlegg og næring langs strekingen.
Utforming av veien langs strekningen varierer noe. Grovt sett kan man si at veien i hovedsak er bygd opp med mellom 6, 5 til 8 meter kjørebane, 1, 5 meter sykkelfelt i kjørebanen på begge sider og 2, 3 til 2, 5 meter bredt fortau på begge sider.
Prosjektet omfatter også 3 år etableringsskjøtsel for grøntarbeider.
For mer informasjon se vedlegg 1 tegninger og vedlegg 2 mengdebeskrivelse.
Anbud id:
701748
  • Sted:
    Oslo
  • Registrert:
    Onsdag 24. Februar 2021

Lignende oppdrag i Oslo

6 anbud