Sikre ditt hus før ferien

Hvorfor alarmpakke?

Skal du være lenge borte bør du sikre huset ditt med alarm. Det kan være lurt å få en alarmpakke fra alarmselskapet. Dette kan beskytte deg både fra innbrudd, brann og andre nødstilfeller. Det er en jungel av ulike tilbydere, og ulike løsninger – her får du noen tips på veien.

Først og fremst må du finne ut hva som er behovet i ditt hjem. Majoriteten av alarmselskapene tilbyr følgende men det er likevel et viktig punkt når man skal velge leverandør – de bør ha både 24-timers nødtelefon og utrykning, samt sensorbaserte alarmer.

Hvordan velge system?

Hvilken type alarmpakke du trenger kommer også an på hva slags husstand og eiendom du bor på. Er det for eksempel behov for fjernkontroll som kan styres fra ulike steder i huset? Eller har man stor tomt og behov for kamera med nattsyn, eller alarm som gir varsel? Du kan også velge om man bruker kodelås med telefon, eller kodebrikke – alt ettersom hvor mange man er i husstanden og hva behovet er. Mulighetene er uendelige, og teknologien utvikler seg til stadighet.

 

Tilpass ditt behov

Betal bare for det du behøver og finn beste alarmpakke for deg – legg ut en anbud – på denne måten får du vite hva det koster å få noe som er tilpasset dine behov. Da får du også mer informasjon om utstyret, hvordan det kan respondere og hvilke muligheter de ulike alarmsystemene har.

 

Lurt å bruke Anbudstorget

På Anbudstorget.no har vi over 100 leverandører innen Gsm alarm, Alarmsystem, Bolig alarm, Trådløs alarm, Husalarm, Vektertjenester, Vaktoppdrag og Vakthold.

Legg inn ditt anbud
Sikre ditt hus før ferien
4.4 (88%) 5 votes

Hvordan bli kvitt bananfluer

Om du nå leser denne artikkelen så har vel bananfluene gått på nervene en gang for mye. Ta det med ro, vi skal fortelle deg alle de smarte triksene så du kan bli kvitt bananfluer en gang for alle!

Les mer

Bygge terrasse – trinn for trinn

Å bygge terrasse er et overkommelig prosjekt for de aller fleste. Det kan til og med være ganske gøy! Med noen gode råd på veien, litt fingerferdighet og tid så kommer du langt. Husk å være nøye, slik at du får kvalitet og lang levetid på terrassen din.

Les mer