Slik får du spafølelsen hjemme på eget bad

Nå nærmer høsten og mørket seg, og da er det vel ikke mye som frister mer enn å legge seg i et varmt badekar fylt av bobler og omringet av lys. Det er ikke nødvendig med en totalrennovering av badet for at man skal få en følelse av å ha et lite spa i eget hjem. Du kan enten pusse opp badet eller gjør noen endringer på inventaret.

Vi har samlet litt inspirasjon slik at du kan få flere ideer til ditt eget bad.

Bruk rørlegger for sikkerhet

Hvis du skal gjøre en del endringer på badet kan det være lurt å la en rørlegger ta jobben. Det krever nemlig at man møter en del tekniske krav, og hvis uhellet skulle være ute er det ikke sikkert forsikringsselskapet dekker skadene hvis jobben er gjort uten profesjonell hjelp.

Velg rett rørlegger for dine behov

På Anbudstorget har vi samlet flere gode rørleggere som venter på å motta ditt oppdrag. De hjelper deg gjerne med det du måtte ønske. Legg inn ditt anbud i dag og få flere tilbud fra rørleggere. På den måten kan du enkelt velge den rørleggeren som passer dine behov. Det er helt gratis og uforpliktende.

Få hjelp av profesjonelle

Ønsker du å få et personlig preg eller få noe som passer perfekt inn hos deg? Da kan en møbelsnekker hjelpe deg! Vi har mange møbelsnekkere som er klare til å hjelpe deg med ditt prosjekt. Legg inn ditt anbud i dag!

Legg inn anbud nå
Slik får du spafølelsen hjemme på eget bad
4.6 (92%) 5 votes

Hvordan bli kvitt bananfluer

Om du nå leser denne artikkelen så har vel bananfluene gått på nervene en gang for mye. Ta det med ro, vi skal fortelle deg alle de smarte triksene så du kan bli kvitt bananfluer en gang for alle!

Bananfluer oppstår som regel på kjøkkenet i løpet av sommermånedene når temperaturen stiger. Du finner de som regel flygende rundt i nærheten av fruktfatet, grønnsaker eller andre matvarer som står på kjøkkenbenken. Hun-fluen legger egg i frukter og når de klekkes vil larvene leve av gjærceller som finnes i frukten. Etter hvert som temperaturen synker ute, vil også bananfluene forsvinne.

Les mer

Bygge terrasse – trinn for trinn

Å bygge terrasse er et overkommelig prosjekt for de aller fleste. Det kan til og med være ganske gøy! Med noen gode råd på veien, litt fingerferdighet og tid så kommer du langt. Husk å være nøye, slik at du får kvalitet og lang levetid på terrassen din.

Les mer