Slik forlenger du sommeren med vinterhage

Nå som sommeren nærmer seg slutten er det snart på tide å trekke seg innendørs. Kanskje du kommer til å savne muligheten til å sitte ute og nyte hagen. Ønsker du å kunne å få følelsen av å sitte ute hele året? Da kan en vinterhage være løsningen for deg.

En forlengelse av huset

Med en vinterhage kan du være nær hagen selv fra rommet inne i huset. Den kan bygges som en forlengelse av huset eller plasseres separat i hagen. En vinterhage kan bestå av store vindusflater med skyve- og foldepartier med god isolasjon. På den måten kan du åpne opp på sommeren og lukke på vinteren.

Bruk vinterhagen hele året

Det er viktig at vinterhagen er godt isolert slik at den kan nytes hele året. Husk også å tenke på plasseringen i forhold til sol. For mye sol på vinduene kan bli for varmt. I vinterhagen kan du nyte rolige stunder, ha små fester eller til og med julefeiring. De store glassflatene beskytter for vær og vind, samtidig som du får en følelse av å være en del av naturen.

Få hjelp av dyktige håndverkere

Både en snekker og en glassmester kan hjelpe deg med å bygge en vinterhage. En glassmester kan lage vinduer som ikke har standard må og kan være med å skreddersy det akkurat slik du vil. Les mer om glassmester her.

Få hjelp av en dyktig snekker eller glassmester

Ønsker du å komme i kontakt med en snekker kan du legge inn et oppdrag hos oss. Vi har flere gode snekkere som ønsker å hjelpe deg. Legg inn ditt anbud i dag!

Legg inn ditt anbud
Slik forlenger du sommeren med vinterhage
4.4 (88%) 5 votes

Hvordan bli kvitt bananfluer

Om du nå leser denne artikkelen så har vel bananfluene gått på nervene en gang for mye. Ta det med ro, vi skal fortelle deg alle de smarte triksene så du kan bli kvitt bananfluer en gang for alle!

Les mer

Bygge terrasse – trinn for trinn

Å bygge terrasse er et overkommelig prosjekt for de aller fleste. Det kan til og med være ganske gøy! Med noen gode råd på veien, litt fingerferdighet og tid så kommer du langt. Husk å være nøye, slik at du får kvalitet og lang levetid på terrassen din.

Les mer