Abe Boring AS

4.2 (4 Omtaler)
Omtaler (4 Omtaler)

Tilbud på brønnboring etter vann til bolig

Svarte veldig raskt på oppdraget,kunne fått boret dagen etter at det ble lagt ut her.Kom noen dager senere etter ønske fra oss.Veldig raskt utført boring av brønn med resultat i bra med vannmengde.
Men ble en del venting,før pumpe ble senket i borehull,måtte ringe å mase,men dette henger sammen med at de har en del oppdrag nå før vinteren.Vil vel si at vi er stort sett veldig fornøgd med oppdraget som ble utført,alt er nå levert hos oss.Hyggelige å seriøse folk,absolutt å anbefale.
-

Drikkevann til småbruk i osen ca 2, 7 km fra rena

Hei grunnen til at det ikke ble 5 på prisen er at jeg ikke kan si om noen kunne gjøre det rimeligere, men jeg hadde regnet med noe rundt denne prisen ingen viste hvor langt det var og borre. Kvalitet vet jeg ikke da det ikke er koblet opp enda. PS de kunne fortalt meg om at all løsmasse som havnet bak huset når de borret. For da det begynte å regne rant dette rundt huset og foran inngangen. Ps jeg var ikke tilstede når de sluttførte boringen. Kundeservice var veldig bra de kom som avtalt. Kort ventetid.
-

Brønnboring ønskes

Utført som avtalt.
-

Vannborring

Veldig fornøyd. Flinke og hyggelige folk!
-
Om oss
Er du lei av å stadig få høye strømregninger?
Vi i ABE Boring har erfaringen og kunnskapet til å gjøre denne regningen billigere. ABE Boring prosjekterer, borer for kollektor og installerer varmepumpe og reduserer oppvarmingskostnaden i ditt hjem. En energibrønn benytter seg av en varmepumpe som regelrett pumper energien som finnes rett utenfor husveggen din!

Ønsker du å beregne hvor mye du kan spare på en slik løsning? Kontakt oss for en befaring og et tilbud.

Vi tilbyr også følgende tjenester:
Brønnboring for grunnvann/Drikkevann
Horisontalborring
Energibrønn
Fundamentboring
Hydralisk Sprenging
Alt av nødvendig utstyr for at jobben skal bli enkelt utført for deg som kunde!

Kontakt oss for en Befaring.
Telefon: 90 15 79 77
Epost: abeboring@live.no
Mvh Nils Atle
ABE Boring As