Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape
Akasia Eiendomsforvaltning AS

Akasia Eiendomsforvaltning AS

4.7
5 omtaler
  • MVA
Omtaler
  • Pris
    4.6
  • Kvalitet
    4.6
  • Service
    5.0
Om Akasia Eiendomsforvaltning AS

Akasia Eiendomsforvaltning / Akasia Kirke og Gravplass har gjennom sine nærmere 110 medarbeidere et komplett fagmiljø innenfor eiendomsforvaltning, prosjektering, prosjekt- og byggeledelse, renhold, service og drift samt de viktigste bygg- og anleggsfagene. Gjennom våre fagavdelinger kan vi tilby et stort spekter av enkelttjenester og komplette løsninger alt etter hvilke behov den enkelte kunde har.

Innenfor prosjektledelse og prosjektgjennomføring kan Akasia eiendom bidra i alle prosjektets faser, fra idéstadiet til overlevert prosjekt.

Gjennom mange års erfaring med restaurering av våre egne kirker, verneverdige bygg, opparbeidelse av gravplasser og parker, samt samarbeidsprosjekter med blant andre riksantikvaren, har Akasia bygget opp en unik kompetanse når det gjelder restaureringsarbeider.
Våre håndverkere og fagledere har inngående kunnskap i de gamle håndverksmetodene og valg av riktige materialer. De har også et bredt nettverk av andre håndverkere og fagmiljø med tilsvarende kompetanse andre steder i landet og i norden.