Anamaria Dobra

0

Ingen Omtaler
Attest på utført arbeid av firma ADD (Annamaria Daniel Dobra) Min mann og jeg har kjent Daniel Dobra siden 2004, eieren.. Vis mer

Be om tilbud
Dette kan Anamaria Dobra hjelpe deg med
Attest på utført arbeid av firma ADD (Annamaria Daniel Dobra)

Min mann og jeg har kjent Daniel Dobra siden 2004, eieren av firma ADD som ble stiftet i2014. Firmaet har utført flere oppdrag for vår private bolig både innvendig og utvendig. Oppgavene har vært relatert til oppussing, renovering, rengjøring og grovt hagearbeid.

Malearbeid innvendig og utvendig har vært utført på tidspunkter som passet godt til oppdragsgiveren. Det har vært planlagt og utført raskt, metodisk og nøyaktig. Jeg har alltid vært fornøyd med sluttresultatet. Arbeiderne har vist hensyn og tatt av seg sko eller byttet sko ifm innearbeid ,og alltid ryddet opp etter seg. Eieren er flink å ta kontakt via telefon etter behov, men ikke uten at det har vært nødvendig.

Firmaet har kommet gode forslag til løsninger ifb med lagerrom tilpasset våre behov, tegnet og fullført prosjektet. Etter egne valg / på eget initiativ har jeg vært sammen med eieren på innkjøp av utstyr til oppdrag to ganger. Han viste innsikt i det norske marked, og var utvalg-, pris og kvalitetsorientert. Kvitteringer på innkjøpt utstyr har alltid vært levert uten at det ble nødvendig å spørre etter dem. Norskkunnskapene er begrenset, men dette var ikke noe problem ved innkjøp og jeg ser ikke på dette faktum som noen stor utfordring.

Prisene er konkurransedyktige.

ADD´s arbeidere er høflige og pålitelige. De er til å stole på, tar vare på oppdragsgivers eiendom. Jeg har levert husnøklene til firmaet uten bekymringer når jeg har vært bortreist på ferie.

Vi kan gi våre beste anbefalinger til firmaet ADD, og kommer til å bruke firmaet også i fremtiden.


Rosemary Søyland
rosemarysoyland@gmail.com
+47 47305747

Tau, 12.04.2016