Balance AS

5.0

5.0

1 Omtale
Balance accounting er et regnskapsbyrå lokalisert i holmestrand, men vi tar oppdrag i hele norge. våre ansatte har mange.. Vis mer

Be om tilbud
Dette kan Balance AS hjelpe deg med
Balance Accounting er et regnskapsbyrå lokalisert i Holmestrand, men vi tar oppdrag i hele Norge. Våre ansatte har mange års erfaring innen regnskap og spesielt revisjon. Kundene våre skal derfor føle seg trygge på at regnskapet blir kvalitetssikret i alle ledd. Balance Accounting tilbyr blant annet tjenester som regnskap fra A-Å, lønn, rådgivning og vi kan også ved behov gå inn som kundens økonomiavdeling. Vi har også et godt kontaktnettverk av jurister og revisorer.

Vi har valgt å satse utelukkende på nettbasert regnskapsføring da det er dette som er fremtiden, i tillegg ser vi at flere og flere bedrifter nå ser de klare fordelene med dette og mulighetene det bringer. Med nye og mer intuitive regnskapssystemer vil også regnskapsførers arbeid hovedsakelig endres fra tidskrevende «punching» av bilag til en friere rolle som støttespiller og rådgiver ovenfor kundene.

Ta kontakt på christian@balance-as.no