Barabas Snekkerverden

4.3 (8 Omtaler)
Omtaler (8 Omtaler)

Skifte skadet snøfanger på hustak

Fikk reparert og montert en ny snøfanger på hustaket denne høsten. I tillegg ble det byttet ut ødelagte takstein. Jeg er veldig fornøyd med jobben som ble utført. Aron er nøyaktig og service instilt. Jobben ble utført på kort varsel etter mitt ønske. Han møtte opp til avtalt tid, og vi hadde god kommunikasjon mens arbeidet pågikk. Han er høflig og rydder opp etter seg når arbeidet er utført. Jeg vil absolutt anbefale å benytte seg av Barabas snekkerverden ved behov for utført snekkerarbeid.
-

Montere/bygge skap over nytt kjøleskskap

Meget fornøyd med arbeidet. Imøtekommende og oppegående snekker. Generelt dyrt med håndverkere, men dette var verdt pengene.
-

Bygge garderobeskap/entre

Veldig fornøyd med jobben som ble gjort med å lage et garderobeskap/skillevegg.
Aron er flink, hyggelig, nøye og ryddig, og har mye kunnskap om det han driver med.
Jeg vil definitivt bruke han fremover om jeg skulle trenger det.
-

Renovering

This was the worst experience I ever had with a handyman, and I have used many. The project took 12 weeks instead of 6, and then it was still not done and the finish was awful. When I said that he needed to pay for the delays he had caused as agreed in our contract, he immediately threatened with going to the police. I had to find another handy man to finish the job he did poorly and would not finish. This created extra delays and costs. Now have a court dispute regarding the final invoice. I also heard he had a similar situation with another customer. Don´t use this company.
-
Vi anmeldte dere Daniel. Bare måtte å betale og det hadde ikke vært trengst å lyse masse ting her. Vi har mange bilder og videoer som vi laget hos dere og om vi avsluttet jobben. Vi har masse fornøyd kunder som kjenner at den er en usannhet. Det var at vi jobbet der i mai, og du skreiv omtale i oktober?
Mandag 29. Oktober 2018 - Barabas Snekkerverden

Montering av dører og vinduer

Dette er en jeg kan anbefale på det sterkeste! Møter opp hver dag til avtalt tid, rydder og feier opp etter seg hver dag etter endt jobb. Nøyaktig og har gode løsninger!
-

Snekre trekasser

Godt utført arbeid, vi er veldig førnøyde. Kan anbefales.
-

Elektriker til kjøkken

Veldig førnøyd med jobben som Barabas Snekkerverden utførte, (Montering av kjøkkenskap og kjøkkenbenk).
-

Innglassing av ca 2 kvm. åpning på vegg

Veldig bra jobb, til å stole på og superflink, kommer til avtalt tid og får jobben gjort. vil absolutt anbefale på det sterkeste, og jeg er kresen på kvalitet.
-
Om oss
Vi utfører alt av innvendig snekkertjenester i ditt hus som kjøkken, bad, trapp. Vi leverer høy kvalitet på alle oppdrag faglig kompetanse. Vi påtar oss også utvendig jobber på alle type, bygging og alt fra møbelmontering , husbygging , vegger, gulv, hage, terrasse, bod ingen jobb for liten ingen jobb for stor .

Vår motto er kvalitet, effektivt ryddighet og pålitelighet, slik at våre kunder får et produkt av meget høy kvalitet til rett pris.

Vi har mange års erfaring og mange referanser fra andre kunder som er fornøyd med vårt arbeid gjennom mange år

Hvis du har noen spørsmål ring oss for en hyggelig prat eller send melding.