Combined Shape Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape
Om Bjølsen Rør AS
Totalleverandør innen VVS.
Rørleggervirksomhet.

Bjølsen RØR AS er en bedrift som er spesialisert seg på alle former for oppussingsoppgaver på bad og annet som total oppussing, alt fra utskifting av utstyr til totalrenovering/bygging av komplette leiligheter.

Vi påtar oss hele prosjektlederoppgaven, slik at vi koordinerer med alle håndverkere som involveres i en slik prosess. Det vil spare deg for masse tid, samt sikre en optimal fremdrift uten unødig stans underveis. Vi kan stå som garantist for at hele leveransen er i tråd med et stadig mer omfattende og komplisert regelverk for å sikre offentlig godkjenning av sluttleveransen.

Bjølsen Rør As vil sikre at kvaliteten på alle ledd i leveransen blir som forventet og at du ikke får uventede overraskelser i etterkant. Da er det trygt å vite at man har benyttet en solid og velrenommert bedrift til å utføre jobben og som også er der den dagen det eventuelt skulle skje noe uforutsett.

Ta kontakt for en uforpliktende befaring.
Omtaler
  • Pris
    4.5
  • Kvalitet
    4.9
  • Service
    4.9