Bjølsen Rør AS

4.7

4.7

10 Omtaler
Rørleggervirksomhet. Vi har spesialisert oss på alle former for oppussingsoppgaver på bad og annet som totall opp puss.. Vis mer
  • 40173203
  • Treschows Gate 23A,  0470,  Oslo

Be om tilbud
Dette kan Bjølsen Rør AS hjelpe deg med
Rørleggervirksomhet.

Vi har spesialisert oss på alle former for oppussingsoppgaver på bad og annet som totall opp pussing , alt fra utskifting av utstyr til totalrenovering/bygging av komplette leiligheter . I sistnevnte tilfeller kan vi påta oss hele prosjektlederoppgaven, slik at vi koordinerer alle håndverkere som involveres i en slik prosess. Det vil spare deg for masse tid, samt sikre en optimal fremdrift uten unødig stans under veis. Og vi kan stå som garantist for at hele leveransen er i tråd med et stadig mer omfattende og komplisert regelverk for å sikre offentlig godkjenning av sluttleveransen.

Ikke minst vil vi sikre at kvaliteten på alle ledd i leveransen blir som forventet og at du ikke får uventede overraskelser i etterkant. Da er det trygt å vite at man har benyttet en solid og velrenommert bedrift til å utføre jobben og som også er der den dagen det eventuelt skulle skje noe uforutsett. Så slipper man i alle fall å bekymre seg for det i de nærmeste årene.