BR3 Eiendom Holje

4.7 (10 Omtaler)
Omtaler (10 Omtaler)

Husmaling

Vi fikk vårt hus malt i mai 2020 av BR3 Eiendom. Veldig nøye , pålitelig og resultatet ble veldig bra. Vil helt klart bruke dette firmaet igjen og anbefaler det på det varmeste.

Elisabeth

Oslo
-

Male 4 vegger og to tak

Allerede ved første kontakt på tlf fikk jeg et godt inntrykk. Det ble ytterligere forsterket ved møte i min leilighet, og jeg fikk en klar og grundig forklaring om hva jobben ville innebære. Arbeidet ble utført etter avtale, og jeg er særdeles fornøyd med sluttresultatet .
-

Male rekkverk

BR3 Eiendom Holje utførte maling av rekkverk på tre terrasser for oss. Vi opplevd god kommunikasjonen med Bjørn Runar i forbindelse med oppdraget, arbeidet ble utført profesjonelt og til avtalt tid og pris. Vi ble veldig fornøyd med slutt resultatet og med hele prosessen rundt oppdraget. Vi anbefaler gjerne til andre å benytte seg av BR3 Eiendom Holje sine tjenester og har allerede avtalt nytt oppdrag med BR3 Eiendom Holje.
-

Maling av stue 21 kvadrat

Utførte malejobben med flott avtalt tid og fullførte etter avtale.
Prisen var også grei.
-

Male leilighet i Drammen

Oppdraget var å utføre malerarbeid av hele leiligheten inkl alt grunnarbeid, vasking, sparkling og grunning av alle flater inkl dører og karmer. Vi er veldig fornøyd med arbeidet som er utført i leiligheten. Bjørn Runar ga i tillegg et veldig tillitsfullt inntrykk. Vi anbefaler gjerne til andre å benytte seg av BR3 Eiendom Holje sine tjenester.
-

Sparkling

Topp
-

Klipping av blomstereng

Enkelt kontakt og raskt leveranse. Takk for god arbeid!
-

Maling av hyttevegger innvendig ca. 70-80 m2

Rask og fin utføring av oppdraget.
-

Snørydding på fast oppdrag

Rask og effektiv!
-

Utvendig husvask

Raskt svar og befaring, riktig pris, grundig utføring av oppdraget, tok ikke bare husvask, fikk malerjobben også, angrer ikke, anbefales på det sterkeste.
-
Om oss
BR3 Eiendom- & malerservice har løpende service- og vedlikeholdsavtaler i Viken og Oslo.

Fra små til større oppdrag kommer vi gjerne på uforpliktende befaring - et godt utgangspunkt for å sikre best mulig samarbeid og resultat. Her finner vi ofte raskt ut best tids-/ utstyrsbruk innenfor ønsket budsjett og tidsplan.

~

• VEDLIKEHOLD HUS - HYTTE - HAGE

• DETALJARBEID INNE - VEGGER VINDUER TRAPPER DØRER

• SPARKLING - SLIPING

• MALING - BEISING - KRAFTVASK

• VAKTMESTERTJENESTER SOMMER OG VINTER

~