Btt Transport AS

4.6 (17 Omtaler)
Omtaler (17 Omtaler)
Rask tilbakemelding på pris/ønske om oppdrag. Generelt lite informasjon gitt og egeninnsats relatert til kontakt og informasjon er et must !! Sitter igjen med en leveranse til en grei pris som avtalt dog etter litt vell lang ventetid, men også et inntrykk av begrenset profesjonalitet....(dog hyggelige folk/mulig pga for mye løpende oppdrag/stress)men men ..fornøyd med en grei pris da og leveransen kom til slutt. Basert på pris vil jeg benytte disse igjen.
-

Båtmast fredrikstad slemmestad

Vi skulle fakte en Seilbåtmast fa Fredrikstad til Nærsnes i Røyken. Den er 11 meter Vi henvendte oss til de i Fredrikstad som vi fikk vite om Men det var så vanskelig De hadde ikke bil Det passet ikke Men så dukket BTT Transport opp De kom kjørte og leverte alt til avtalt tid og pris Meget hyggelig og servicevennlig Helt topp Vil anbefale BTT så absolutt
-
Meget fleksible Gode kunnskaper De leverer et topp produkt .Kan anbefales .De er interessert i oppdraget de kommer til avtalt tid
-
Jeg skulle få fraktet en bil fra sør til nord.
Jeg ble bortlurt i en hel måned.
Anbefaler ikke dette selskapet.
-
Bra service. Anbefales på det sterkeste.
-

Flytte varer fra Mo i Rana til Oslo/Bærum

Fikk hjelp til å flytte varer fra Nord til Östlandet. Veldig rimelig og påltelig jobb. Ingen skade, eller forsinkelser på arbeid, dog kom de noen dager tidligere enn antatt for å hente varene. Topp karakter ;)
-

Frakt av bil, Buddy fra Oslo til Sortland

Kjempebra tilbud og bra service. Leverte som avtalt og var meget behjelpelig.
-

Transport av Snøscooter

Kjapp og effektiv ekspedisjon av oppdraget. God kontakt med kontoret og fraktbilen underveis.
-
Oppdrag utført etter avtale, god fleksibilitet og oppfølging.
-
Hentet og leverte varen til en god avtalt pris.
-

Et lite flyttelass fra kolbotn til tromsø

Æ e kjempe fornøyd med Bjørn - Btt, trivelig fyr og veldig service innstilt. Jeg skulle ha et flyttelass fra Kolbotn til tromsø, han var flexibel da jeg plutselig hadde mer esker enn avtalt og kom å hentet tingene hos meg da tidspunktet var best for meg og fraktet det trygt og raskt nordover. Best på pris var han absolutt også! Vil anbefale hans firma og ville absolutt bestilt hans tjenester igjen ved en senere anledning.
-

Flyttelass for student fra Egersund til Tromsø

Vanvittig bra service! Kan anbefales på det sterkeste!
-
Flott levert til god pris.
-

Flyttelass fra hammerfest til arendal

Utførte oppdraget til avtalt tid og til en god pris. Trivelig sjåfør og utførte jobben på et bra vis til tross for kjempedårlig vær. De kjørte flyttelass fra Hammerfest til Arendal, og vil absolutt bruke firmaet på nytt ved transportbehov!
-

Flyttehjelp Aremark - Tromsø

Fantastisk service til en utrolig rimelig pris. Tommel opp!
-

Frakt av mc fra Oslo til Tromsø

Fikk fraktet en motorsykkel fra Oslo til Tromsø.
Eier av firma var veldig hyggelig og hjelpsom, og frakten ble gjennomført uten problemer til en meget gunstig pris.
Bruker han gjerne på nytt igjen.
-
Meget fornøyd. Behagelig kontakt med eier. Benytter gjerne firmaet flere ganger ;-)

-
Om oss
Vi tilbyr transporttjenester overalt i landet - spesialtilpasset dine behov. Inn- og utland, Btt transport AS ivaretar dine interessert på rett måte.