Devold Consulting AS

0

Ingen Omtaler
Devold consulting as er et autorisert regnskapsførerselskap. vi fokuserer på praktiske løsninger og ønsker å gi deg en e.. Vis mer
Dette kan Devold Consulting AS hjelpe deg med
Devold Consulting AS er et autorisert regnskapsførerselskap. Vi fokuserer på praktiske løsninger og ønsker å gi deg en enklere hverdag.

Vi har drevet med regnskap og økonomitjenester siden 1979 og er 8 ansatte. Vi leverer regnskaps- og rådgivningstjenester til bedrifts- og privatmarkedet i Bergen og omliggende kommuner.

Du finner oss i Åsane - 12 minutter fra Bergen sentrum - og alltid ledig parkeringsplass.

Vi tilbyr ulike økonomisystem løsninger tilpasset kundens behov - fra rimelige og enkle systemer til avanserte systemer med utvidet funksjonalitet.

Som kunde hos Devold Consulting kan du selv velge hvor stor del av økonomijobben du ønsker å utføre. Vi jobber løpende og aktivt med effektivisering av regnskapsoppdrag. Vi kan påta oss hele økonomifunksjonen fra A til Å eller vi kan samarbeide om oppgavene på nettbaserte økonomisystemer eller ulike påloggingsløsninger. Det viktigste for oss er at vi tilpasser oss din bedrifts behov og løser oppgavene på en mest mulig effektivt måte.