Elbbuc-hi Ionel Bucataru

4.9 (9 Omtaler)
Omtaler (9 Omtaler)

Reparere gjerde

God pris, god kommunikasjon og dyktige håndverkere som gjorde jobben raskt. Anbefales!
-

Kjøkkenbenk, ca 370cm

Ryddig og imøtekommende. God tilgjengelighet og fleksibilitet. Svarer raskt.
Godt fornøyd med utført jobb som innebar montering av kjøkken og hvitevarer og oppføring av vegg.

Setter på short-list.
-

Panel på hus

Arbeidet gikk ut på å rive panel, legge på 5 cm ekstra isolering, netting og ny panel samt male 2 strøk på en 144 m2 yttervegg. Vi fikk også en utførlig tilstandsrapport av panelen på kjøpet. Vi var veldig fornøye med deres sluttprodukt og gode råd under veis. Noe korrigering fra vår side. Kan gi dem gode anbefalinger. Kommer til bruke dem til flere oppdra.
-

Snekker, oslo

Oppussing av tak og vegger i entré, yttergang, trappegang og gjesterom, skifte av dører, maling og elektrisk installasjon.
Jeg vil absolutt anbefale Ionel Bucataru som entreprenør. Veldig hyggelige og flinke håndverkere som arbeidet raskt og kom med gode løsninger som jeg selv ikke hadde tenkt på. I tillegg ble jeg hele tiden orientert om kostnader på arbeid og innkjøp av materialer. Vi hadde meget god dialog under hele prosjektet.
Jeg vil gi Ionel mine beste anbefalinger.
-

Bygge utebod

Oppdrag: bygging av hagebod.

Vi er meget fornøyde med Ionel og teamet hans. De var enkle å kommuniserer med og leverte en god pris kombinert med god kvalitet. De arbeidet raskt og hadde en løsningsorientert arbeidsmåte.

Vi anbefaler Ionel til andre.
-

Div murearbeid/hellelegging

Ionel & Co gjør jobben raskt og effektivt, og leverer god kvalitet. Vil bruke ham igjen, anbefales.
-

Lydisolering tak. et rom på ca 14m2

Profesjonelle, presise og god kvalitet til bra pris. Gjorde arbeidet raskt og effektivt. Veldig fornøyd og kan gi mine beste anbefalinger.
-
Får mine beste anbefalinger.

Jeg er svært fornøyd med arbeidet som er gjort og dialogen jeg har hatt med Ionel. Han er veldig hyggelig, snakker veldig godt engelsk, alltid tilgjengelig og er opptatt av at jeg blir fornøyd.

Arbeidet ble gjort nøyaktig og ikke minst var de veldige ryddige.
-
Jeg var veldig fornøyd med Ionel. Han gjorde en solid og pen jobb. Han var fleksibel og lett å kommunisere med når jeg ønsket tilpasninger. Jeg har allerede hyret han inn på en ny jobb. Firmaet hans får de beste anbefalinger av meg.
-
Om oss