Fast Paint AS

0

Ingen Omtaler
Nyetablert firma men med lang erfaring. Etter 14 år i bransjen ønsket jeg å etablere meg som selvstendig, og Fast Paint.. Vis mer
  • 96710436
  • Ekebergveien 7,  3420,  Lierskogen

Be om tilbud
Dette kan Fast Paint AS hjelpe deg med
Nyetablert firma men med lang erfaring.

Etter 14 år i bransjen ønsket jeg å etablere meg som selvstendig, og Fast Paint ble en realitet våren 2018.

Jeg, Alexandru Olteanu er innehaver og har 13 års erfaring som maler. Utdannelsen er tatt i Romania under tittelen bygningsarbeider, hvilket betyr at jeg i tillegg til å være maler i bunnen også utfører fasadearbeider som for eksempel gulvlegging, listing, tapetsering m.m.De siste 4 årene har jeg vært innleid hos diverse norske firmaer, og kan nevne bant annet Buer Malemester og Connex Malemester. Jeg legger stolthet og engasjement i arbeidet mitt, og min største og første prioritering er at du som kunde skal være 100% fornøyd når jeg er ferdig. Jeg jobber raskt, men det vil aldri være fokus på kvantitet foran kvalitet.

I tillegg til ovennevnte er det viktig for meg å møte til avtalt tid, og utføre jobben til avtalt pris. Skulle det skje endringer underveis, kan du være trygg på at jeg hele tiden vil oppdatere deg slik at vi unngår overraskelser ved oppgjøret.

Mitt foretrukne språk er Engelsk, men jeg både forstår og kan gjøre meg forstått på norsk dersom det skulle være avgjørende for deg.
I tillegg snakker jeg Rumensk og forstår Spansk.

Ta kontakt på tlf 96710436 eller mail alex.olte@outlook.com / fastpaintas@outlook.com for en hyggelig prat, og en eventuell uforpliktende befaring/pristilbud.