Firesafe Tech AS

4.0

4.0

3 Omtaler
Firesafe tech as (tidligere romerike svakstrøm as) ble etablert 1983 og sysselsetter i dag 26 medarbeider fordelt på 2 a.. Vis mer

Be om tilbud
Dette kan Firesafe Tech AS hjelpe deg med
Firesafe Tech AS (tidligere Romerike Svakstrøm AS) ble etablert 1983 og sysselsetter i dag 26 medarbeider fordelt på 2 avdelinger hhv. Oslo og Trondheim hvor vi utfører installasjon og service. Vi er godkjent lærlingebedrift og innehar sentral godkjenning innenfor brannalarm og nød og ledesystemer.

Siden 2015 er Firesafe Tech AS et datterselskap i Firesafekonsernet, og inngår i tjenesteområdet Firesafe / Technology. Firesafe er totalleverandør innen brannsikring i Norden.

Selskapet har siden oppstarten hatt som spesialområde salg, installasjon og service av elektroniske sikkerhets- og kommunikasjonsanlegg. I mange år var salg, service og installasjon av telefonsentraler og mobiltelefoner et satsningsområde. Denne delen av selskapet som gikk under navnet Mobiltelefonhuset ble solgt ut til Telenor og danner i dag det som kalles Telehuset.

Hovedsatsningsområder ble valgt innenfor følgende hovedområder:
- Brannalarm
- Innbruddsalarm
- Adgangskontroll
- ITV overvåkning
- Porttelefon
- Nødlys

Som et ledd i rekruttering er selskapet godkjent lærling bedrift og har for tiden 2 lærling innenfor faget telekommunikasjonsmontør.

Vårt arbeidsområde er hele Østlandet, men vi har utført oppdrag fra Kristiansand i sør til Tromsø i nord og London i vest. Våre kunder er innenfor hele segmentet fra privatpersoner, privat næringsliv til offentlig sektor som stat og kommune.