Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape
Larsen I Farta

Larsen I Farta

5.0
1 omtale
Om Larsen I Farta

Trenger du pålitelig og effektiv transport i Oslo og Viken-området? Larsen I Farta er her for å hjelpe deg!

Larsen i farta står klar til å håndtere dine transportbehov på en smidig og profesjonell måte. Enten du har behov for å flytte varer, transportere utstyr eller frakte forsyninger, kan du stole på meg for å levere en skreddersydd og pålitelig løsning.


Ved å velge Larsen I Farta kan du være trygg på at dine varer blir håndtert med forsiktighet og sikkerhet. Vi tar sikkerheten på alvor og tar alle nødvendige forholdsregler for å beskytte lasten din under transporten.

Enten du har ett enkelt oppdrag eller behov for regelmessig transport, er Larsen I Farta ditt pålitelige valg. Ta kontakt med oss i dag for å få et tilbud og opplev en førsteklasses transporttjeneste som setter kundetilfredshet i høysetet. Vi ser frem til å betjene deg i Oslo og Viken-området!

Larsen i farta tar også oppdrag i resten av landet, men her må man regne med litt ekstra kostnader for og dekke drivstoff og timer til og fra Oslo og Viken sine grenser.I Larsen I farta ønsker vi et tett samarbeid med kunden og holder kunden oppdatert om noe skulle oppstå.
Vi vil spille med åpne kort hele veien slik at kunden ikke skal få en stor overraskelse senere på fakturaen, derfor opererer vi med ingen skjulte priser eller liten skrift som man dessverre ofte kan oppleve i bransjen.
Ta kontakt for et unikt tilbud