Myriad Visjon AS

4.7

4.7

6 Omtaler
Godt håndverk til riktig pris? løsningen er nærmere enn du tror, myriad gruppen i skuteviken ! vi kan utføre det meste.. Vis mer

Be om tilbud
Dette kan Myriad Visjon AS hjelpe deg med
GODT HÅNDVERK TIL RIKTIG PRIS?
Løsningen er nærmere enn du tror, Myriad Gruppen i Skuteviken !

Vi kan utføre det meste innen tømrer, murer, flislegger og maler-faget. Vi har avtaler med rørlegger og elektriker, og kan derfor levere en helhetlig pakkeløsning, hvis kunden måtte ønske dette. Vi tilbyr også oppussingsrådgivning.

Vi har bred erfaring fra byggebransjen og våre kunder oppfatter oss som en profesjonell og seriøs aktør som leverer til avtalt tid og pris. Kommunikasjon er viktig, og vi tilbyr derfor gratis befaring hvor vi sammen kan finne en god løsning på deres behov og ønsker.

Med vår kunnskap fra byggebransjen blir vi ofte brukt som rådgivere. Ved oppussing dukker det ofte opp mange spørsmål: hvor skal vi begynne? - hva kan vi gjøre selv? - hvordan kan vi se helheten? - hva må vi søke om? Spørsmål hoper seg opp når du starter med oppussing. Myriad Visjon vil hjelpe deg på vei!


Myriad Visjon har sitt hovedområde i Bergen og omegn. Vi har kontorer i Skuteviken.


Vi er opptatt av at kunden skal få sine drømmer og visjoner oppfylt, og kanskje har vi noen ideer til hvordan dette kan la seg gjøre. Ta kontakt med oss idag for en uforpliktende prat om ditt neste prosjekt.