Myriad Visjon AS

4.7 (7 Omtaler)
Omtaler (7 Omtaler)
Flink og effektiv.
-

Puss pipe utvendig

Ser greit ut,avtalte tider ble holdt og ellers fornøyd.
Kan anbefales.
-

Parkettgulv med varmekabler

Arbeidet ble utvidet til også å skifte 7 inner-dører etter første befaring. Fast pris på alt, hurtig gjennomføring og fin kvalitet på arbeidet. Vi er veldig godt fornøyd.

-
Arbeidet ble utført renslig og nøyaktig.
-

Tak

Skifte av tak, takrenner, loftsvindu og kjellervindu.

God kundebehandling; oversiktilig og beskrivende anbud, dialog underveis i prosessen via telefon, hyggelige arbeidere som svarte på spørsmål og forklarte hvis vi lurte på noe.

Raskt og effektiv. Ryddet opp underveis og etter utført arbeid.

Kan anbefales.
-

Ombygging av underetasje til kjellerleilighet

Vi totalrenoverte to etasjer. En ble bygget om fra et stort loftsrom til 4 soverom med takvinduer etc og underetasjen ble bygget om fra 3 soverom, gang og trappoppgang - til kjellerleilighet med stue kjøkken og gang. Her ble det satt inn ytterdør, delt av rom, satt inn nye vidnuer etc.
Myriad vision kom på befaring og la inn et anbud kort tid etter. Vi avtalt både pris og tidsaspekt på arbeidet. De lå under de andre firmaene både når det gjaldt pris og hvor lang tid de skulle bruke. Både tidsaspekt og pris ble som vi hadde avtalt. Underveis ble vi til stadighet kontaktet når Myriad mente at løsninger vi hadde tenkt kanskje ikke var så hensiktsmessig likevel - de kom også med gode forslag til løsninger selv. Var det noe vi ikke var helt fornøyd med - ble det ordnet. Tilleggsoppgaver som vi ba dem om underveis, hvor pris ikke ble avtalt på forhånd, ble priset helt adekvat. Vi fikk regningen først da prosjektet var sluttført. De ryddet opp etter seg underveis og også helt til slutt når de var ferdig - alt boss tok de med seg.
Myriad gjorde hele dette arbeidet på 5 uker, de kom til avtalt tid hver eneaste dag! Vi er meget fornøyd
-

Skifte ca. 2m2 agnesplater i badetak

Arbeidet ble utført omgående, i hh til avtale.
Fikk en meget god erfaring.
-
Om oss
GODT HÅNDVERK TIL RIKTIG PRIS?
Løsningen er nærmere enn du tror, Myriad Gruppen i Skuteviken !

Vi kan utføre det meste innen tømrer, murer, flislegger og maler-faget. Vi har avtaler med rørlegger og elektriker, og kan derfor levere en helhetlig pakkeløsning, hvis kunden måtte ønske dette. Vi tilbyr også oppussingsrådgivning.

Vi har bred erfaring fra byggebransjen og våre kunder oppfatter oss som en profesjonell og seriøs aktør som leverer til avtalt tid og pris. Kommunikasjon er viktig, og vi tilbyr derfor gratis befaring hvor vi sammen kan finne en god løsning på deres behov og ønsker.

Med vår kunnskap fra byggebransjen blir vi ofte brukt som rådgivere. Ved oppussing dukker det ofte opp mange spørsmål: hvor skal vi begynne? - hva kan vi gjøre selv? - hvordan kan vi se helheten? - hva må vi søke om? Spørsmål hoper seg opp når du starter med oppussing. Myriad Visjon vil hjelpe deg på vei!


Myriad Visjon har sitt hovedområde i Bergen og omegn. Vi har kontorer i Skuteviken.


Vi er opptatt av at kunden skal få sine drømmer og visjoner oppfylt, og kanskje har vi noen ideer til hvordan dette kan la seg gjøre. Ta kontakt med oss idag for en uforpliktende prat om ditt neste prosjekt.