Noor Ahmed Z Alrammahy

5.0

5.0

1 Omtale
Hos oss finner du et profesjonelt flytte- og lagringsbyrå. vi skjønner hvor viktig det er for deg at dine verdisaker og .. Vis mer
  • 40084667
  • Postboks 336 Bragernes, 3001, Drammen

Be om tilbud
Dette kan Noor Ahmed Z Alrammahy hjelpe deg med
Hos oss finner du et profesjonelt flytte- og lagringsbyrå. Vi skjønner hvor viktig det er for deg at dine verdisaker og gjenstander blir behandlet med ytterst forsiktighet og blir lagret på en trygg måte. Våre ansatte er profesjonelle og vi kan garantere at ingenting vil bli skadet verken under transport eller lagring hos oss. Alt vi oppbevarer for deg blir lagret i innelåste rom med overvåkningssystemer og alarm.

I vår bedrift har vi verdier som vi bygger vårt daglige arbeid på. Det viktigste for oss er at vi alltid leverer kvalitet og at vi er effektive. Dette er for å sikre at kunden alltid får valuta for pengene, og at vi alltid kan stå inne for det vi leverer. Alle våre ansatte har en genuin interesse for faget, og vil derfor alltid være oppdatert når det gjelder siste nytt. Du kan derfor trygt stille spørsmål til alle våre ansatte og forvente gode svar.

Hos oss er det også en selvfølge at kunder kommer først. Vi jobber derfor hardt for at alle våre kunder skal få den oppfølgingen de selv ønsker, og vi prøver å gi alle våre kunder individuell oppfølging. God service er derfor en selvfølge når du kommer til oss.
noorflytteservise