Nordic Renholdservice AS

3.8 (4 Omtaler)
Omtaler (4 Omtaler)

Flyttevask

Nordic Renhold utførte jobben i henhold til den avtalte sjekklisten, og gutta var super hyggelige og vennlige at kjæresten min måtte gi dem tips for en god jobb og deres tjeneste. Den nye eieren har nettopp flyttet inn, og også han er fornøyd med rengjøringen.
-

70 kvm. Leilighet

Guttene dukket opp på kort varsel og gjorde en god jobb på kortere tid enn vi forventet, takk for at du hjalp oss i siste øyeblikk. Prisen var akseptabel og rengjøringsmidler var veldig vennlige og profesjonelle.
-

Flyttevask

Kom 1,5 time for sent til flyttevask og ga ikke beskjed. Jeg måtte ringe og purre flere ganger før jeg fikk vite om de kom. De sendte melding om at de var ferdig for at jeg skulle komme og se, var ikke ferdig når jeg kom til huset. Dårlig gjennomført vask, måtte be de ta over flere steder. Mange avtalte steder de skulle vaske ble ikke gjort. Ikke tilfredsstillende jobb gjennomført men grunnet dårlig tid vasket jeg over det siste selv. Fikk noe redusert faktura, men i hovedsak en dårlig opplevelse.
-

Flyttevask

De var ca 30 min forsinket. Det var helt greit siden de ringte å sa ifra. Men de ble ikke ferdig med flyttevasken På samme dag, så de kom dagen etter for å ta badet. ( den dagen var de også forsinket) Da jeg så leiligheten var jeg ikke fornøyd. Så de sendte en ny dame, Hun var flink og vasket resten, så det ble mye bedre.
-
Om oss
Aktiviteten skal bestå av rengjøring av kontor, butikker,  restauranger, privat og offentlige oppdrag. 

Omtaler gitt før 24 juni 2020 er utført firma Nordic Renholdservice Nyingchuo med org nr 921195524.