Norva24 AS

4.7 (1 Omtale)
Omtaler (1 Omtale)

Fjerning av oljetank

Rask og effektiv ekspedering.
Anbefalte samarbeidspartnere for å fjerne gammel ojefyr og installere varmepumpe.
Meget effektivt og rask levering av avtalt produkt.
-
Om oss
Norva24 ble etablert i 2015, da en rekke mindre lokale selskaper slo seg sammen, og dannet et større konsern på tvers av regioner. I dag leverer vi et bredt spekter av tjenester til industri- og bedriftsmarkedet, offentlige instanser og private aktører. Vi er i dag størst i Norden innen vårt tjenestefelt, og har mangfold av kunder – store som små.

1,0 milliard NOK i omsetning i 2017
350 spesialbiler
Over 600 ansatte

Ungt selskap – lang historie
Tross Norva24 sin unge alder, strekker vår historie seg langt tilbake i tid. Vår eldste lokale avdeling startet opp med septiktjenester på hest og kjerre – allerede i 1919. Alle våre avdelinger har sin unike og spennende historie, og til sammen har vi rundt regnet ca. 300 års erfaring!

Bredt tjenestespekter og kvalitet i alle ledd
Vårt mangfold av dyktige ansatte sørger til enhver tid for å levere arbeid av ypperste kvalitet – til avtalt tid. Vi har et bredt spekter av tjenester innen høytrykkspyling, tømmetjenester, tankrens, rørtjenester og industritjenester. Vi åpner opp der det er tett, spyler der det er skittent og tømmer der det er fullt – vi vedlikeholder og rydder opp.

Lokal kunnskap og nasjonal styrke
Vår lokale tilstedeværelse er viktig for å kunne yte den beste service ovenfor alle våre kunder. Vi kjenner godt de lokale markedene, og er raskt på plass når behovet oppstår. Vår nasjonale bredde gjør det samtidig mulig å tilby våre kunder enda flere tjenester enn tidligere. Du får rett og slett i pose og sekk!

Du kan stole på oss – vi hjelper alltid!