Nytt liv 2013

4.6

4.6

93 Omtaler
Om nytt liv 2013 agdi houda: velkommen til nytt liv 2013. velkommen til oss nytt liv 2013 er en renholdsbedrift som er .. Vis mer

Be om tilbud
Dette kan Nytt liv 2013 hjelpe deg med
Om NYTT LIV 2013 AGDI HOUDA:

Velkommen til Nytt liv 2013.
Velkommen til oss
nytt liv 2013 er en renholdsbedrift som er godt etablert og har erfaring innen renhold av alle typer og ønsker.
Vi har oppdrag primært i Oslo, men ønsker på sikt å etablere oss også i utkanten av Oslo.

Vårt byrå tilbyr alt innen renhold. Kan nevne daglig renhold av bedrifter og private hjem, om ønskelig. Videre tar vi hovedrengjøring og flyttevask. Dersom oppdragsgivere ønsker byggrenhold utfører vi også dette i tillegg til vinduspuss, trappevask, oppskuring med boning, vedlikehold av gulv med mer.

Målet vårt er å utøve kvalitet og stabilitet i alt vi utfører. Dette jobber vi med ved å gi god opplæring og oppfølging av våre medarbeidere. Opplæringen foregår for det meste ute i felten, da det er der de reelle arbeidssituasjoner oppstår.
For å oppnå best mulig resultat av renholdet blir det foretatt jevnlige kontroller av arbeidet som utføres. Dette blir loggført slik at vi til enhver tid kan følge renholdets utvikling. Dette er dokumenter oppdragsgiver og renholdere vil få innsyn i.
Ved manglende eller ikke tilfredsstillende renhold vil vi selvfølgelig søke å rette opp dette så snart vi har mulighet.
Videre ønsker vi å ha en jevnlig dialog med kundene våre, slik at vi på et tidlig stadium kan fange opp eventuell svikt i rutiner fra begge parter. Vi håper med dette å kunne ha en god kommunikasjon som underbygger et godt samarbeid.