Combined Shape Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape
Omtaler
 • Pris
  4.3
 • Kvalitet
  4.5
 • Service
  4.5
 • Murer / pussarbeide fasade oslo
  Flinke kvalitets bevidst firma, som tok fasade rehab m fiber puss på funkis bolig på bekkelaget oslo, kommer til tiden, anbefales , skal bruke dem vidre på kommende prosjekter :-)
  • PH Byggteknikk
  • Onsdag 12. Mai 2021
 • Pusse mur og vinduskarm (2 stk)
  Meget profesjonelt utført arbeid. Høy kvalitet, hurtig, og til fastsatt pris.
  Anbefales!
  • Hans Mattis Hamborg
  • Lørdag 14. November 2020
 • Rehabilitering av grunnmur evt. ny mur i Leca
  Utfordring:
  100 år gammel hytte på øy i Oslofjorden hadde grunnmur i svært dårlig forfatning og denne hadde mistet mye av sin bæreevne. Eksisterende konstruksjon var dessuten bygget etter provisoriske metoder, med bruk av lokal, saltholdig stein og sand, lite sement, samt hønsenetting til armering. Bæresystemet besto i hovedsak av trebjelker som også var råtne. I tillegg er det vanskelige grunnforhold med mye vann.

  Oppdragsgiver ønsket en erfaren leverandør som både kunne gi anbefalinger til fremgangsmåte for rehabilitering og utføre selve oppdraget til en god pris.
  Flere entreprenører hadde befart bygget tidligere uten å være istand til å levere tilbud.

  Løsning:
  Pal Byggservice viste seg å ha svært god erfaring og kunnskap og det ble i undersøkelsene klart at de kunne ta jobben. Det aller meste av eksisterende murverk måtte fjernes, slik at det i praksis ble bygget en helt ny grunnmur i Leca, inkl. armert betongsåle. Pal Byggservice beregnet behov for materialer og hadde dessuten kunnskap om hvilke leverandører som hadde de beste prisene.

  Arbeidet ble organisert som et team av 2-3 arbeidere til enhver tid som jobbet imponerende effektivt og koordinert med både graving, støping og bygging.

  Prosjektet inkluderte også beregning og bygging av etappevis, midlertidig bærende konstruksjoner, som holdt hytta oppe mens ny grunnmur ble bygget.. Dette ble løst med 2x4 fagverk. En komplisert del av arbeidet som Pal løste på en meget bra måte. Materialene fra dette ble gjenbrukt som optimaliseringer og forsterkninger mellom mur og 1. etasjes gulv.

  Resultat:
  Arbeidet ble meget profesjonelt utført og fremstår som solid, holdbart og estetisk perfekt. Finishen på begge sider består av fiberarmering og fiberpuss noe som gir et sterkt og pent resultat, men samtidig krever godt trenede håndverkere. Overflaten ble like strøken som på en førsteklasses marsipankake! Et imponerende finarbeid!

  Rehabiliteringen forutsatte også at fasaden forble uendret jfr. krav fra byantikvaren. Vinduer og dører er dermed nøyaktig gjenbrukt/rekonstruert. Pal satte på eget initiativ inn opplegg for dør- og vinduskarmer, samt føringer for ventiler. Oppdraget inkluderte også sortering av masser fra gammel mur.

  En annen positiv ting, er at jeg fikk tilsendt bilder underveis i arbeidet. Avklaringer og bekreftelser kunne dermed skje på en god måte.

  Jeg kommer helt sikkert til å benytte Pal Byggservice igjen og anbefaler dem til både store og små prosjekter.

  Ved spørsmål, kan jeg nås på telefon 45 26 92 66. Jeg kan også sende bilder om ønskelig.
  • Egil Nilsen
  • Torsdag 5. September 2019
 • Lage ny inngang til kjeller utenfra
  Vi valgte Pal Byggeservice til bygging av kjellerinngang, tak over inngangen samt skifting av takrenner. De kom raskt på befaring og kunne starte jobben umiddelbart. Effektiv utførelse, men noe opphold i arbeidet pga. værforhold og andre prosjekter. Kommunikasjonen var noe utfordrende. Arbeidet ble utført etter mål de mente var standard, uten å diskutere dette med oss først. Avtaler ble ikke holdt, og vi hadde ikke mulighet til å rette det opp da arbeidet allerede var utført. Noe unøyaktig utførelse på visse områder. Firmaet ryddet heller ikke godt nok etter seg. De oppbevarte også store mengder utstyr/maskiner på eiendommen som ikke var i bruk, noe som gikk utover vår egen bruk av eiendommen. Faktura ble også sendt med kort betalingsfrist, lenge før arbeidet var ferdigstilt (dette ble nevnt i kontrakten), så obs hvis man setter i gang prosjekter med liten tidsramme, da vi opplevde en del opphold i arbeidet etter betaling. Vi vil ikke bruke dette firmaet igjen.
  • Sylvia Jeyanthini Rohan
  • Tirsdag 16. Juli 2019