Prima Bilservice

4.1 (17 Omtaler)
Omtaler (17 Omtaler)

Skifte høyre hjullager foran

Pris bra, men jobben dårlig utført.
Samme feil dukker opp kun uker etterpå, og de mener det kan "bli sånn". Dette på deler som gjerne skal holde i 5-6 år? Dro til et annet verksted og de var usikre på om delene i det hele tatt var byttet.
-

Bytte fjærer på Toyota Yaris, haster

Super service! Skrev i anbud at det hastet og fikk komme inn på timen! Billig og effektivt, og ikke minst lånebil til kun 250,-/ døgnet. Anbefales!
-

Skifte bremser og eu kontroll yaris

Meget god dialog og kjapp håndtering.
Bra jobb utføres der.
-

Bremseklosser bak toyota

Veldig hyggelig folk og bra service.
-
Mottok tilbud kort tid etter jeg hadde lagt ut jobben.
Pris og utført arbeid var iht. tilbudet jeg mottok. Absolutt fornøyd med hele prosessen og kan anbefale verkstedet til andre.
-

Justering av bakaksel, VW Golf 1, 6 2004 mod

Anbefaler Prima Bilservice like ved Åråsen fotballstadion på Lillestrøm til alle. Bestilte time til 4 hjulskontroll på min Golf rett før pinse, fikk time pinsaften kl.12.00, Var der til avtalt tid, jobben ble vel utført etter avtale ang tidspunkt og pris :-) Bilen ble som ny å kjøre å prisen var under 1/3 del av hva merkeverksted skulle ha. Har ingen betenkeligheter med å anbefale Prima Bilservice. Beste hilsen fornøyd kunde.
-
God service. Gjorde jobben etter avtale.
-

Reperasjon

Veldig bra priser!
-

Hjullager

Jeg benyttet nettopp dette verkstedet til reparasjon og etterkontroll etter "2´er-feil" som NAF fant ved ordinær EU-kontroll (ulyder mv. fra et hjullager bak, som m.a.o. måtte byttes). Pristilbudet satt opp i eget dokument var meget bra og tydelig, og det klart beste av de jeg innhentet på hhv Anbudstorget og ved direkte henvendelse til et annet verksted. Vennlig og profesjonell tone både skriftlig og ved oppmøte på verkstedet. Bilen var ferdig som avtalt da jeg skulle hente den etter jobb, uten noen tilgrising av interiør eller annet å bemerke. Ryddig dokumentasjon på reparasjon og etterkontroll utlevert etter betaling på stedet.

Det hadde blitt toppkarakter på kundeservice hvis oppsatt time hadde blitt bekreftet skriftlig uten at jeg måtte etterspørre det. Bare et lite forbedringspunkt som jeg ser grunn til å nevne.

Kvaliteten på utført arbeid har jeg satt fire stjerner på fordi bytte av hjullager er en "skjult" (usynlig uten demontering) reparasjon og vanskelig å sjekke kvaliteten på. Men uten holdepunkter så langt for noe annet legger jeg til grunn at reparasjonen (dvs bytte til nytt hjullager) har vært vellykket. Og den oppsatte tidsbruken, som reflekterer prisen, er det ihvertfall ikke noe å si på!
-

Reprasjon/service på WW Touran 2011 modell

Grei pris og bra service.
-

Defakt hjullager på Audi A4

Fikk raskt time og god service, til en bra pris.
-
Byttet bremseklosser/bremseskiver på Audi Q5. God pris. Fikk raskt verkstedtime. Jobb ble raskt og profesjonelt utført.
-

Skift av bremser

Dette verkstede bil jeg anbefale til alle. Maken til kundeservice skal man lete lenge etter. I tillegg ble jobben utført etter alle kunstens regler. Sist men ikke minst var det overhode ikke noe å si på prisen. Tusen takk Prima Bilservice, dere vil jeg anbefale videre til alle
-

Bytte bremseklosser foran

Byttet deler som ikke var defekte og skyldte på diagnose verktøyet. Kostet meg 3500kr og fortsatt uløst problem.
-

Bytte Fjerbeins lager på bobil. Ducato 1995

Raskt og enkelt til avtalt pris
-

Hjulkontroll - justering/retting

Enkel og god jobb.
Gjorde hva jeg hadde bedt om og ikke noe mer.
-

EU-kontroll Mini One

Tilsynelatende greit utført service/EU-kontroll, MEN de holdt seg IKKE til avtalt pris. Skulle ha ekstra for helt ordinære ting som skal inngå i en stor service. Brukt de for siste gang.
-
Om oss
Tjeneste: Priser fra:
-​EU-Kontroll 499,-
​- 4Hjulskontroll 1100,-
​- Dekkskift 400,-
​- Oljeskift 1,-
​- AC påfyllning 1400,.
- ​Utleie bil 250,-

Alle tjenester
​- Data diagnose
- AC service
- Oljeskift
- Bremse
- Eksosanlegg
- 4 hjul kontroll
- Clutch
- EU kontroll
- Motor
- Service
​- Dekk og Felg


Åpningstider
Mandag - Fredag
8:00 Til 16:30
Lørdag
09:00 Til 15:00​​​​

Bilxtra
Prima Bilservice
Rolf Olsens vei 22
2007 Kjeller