Ramos Bil&Lakkering Romas Kosakovskis

4.8 (4 Omtaler)
Omtaler (4 Omtaler)

Bytte Clutchen på 08 Mini Cooper d

Veldig bra jobb utført.Gutta kan bil.Bytta både clutch og turbo på Mini Cooper Clubman D.


-

Bytte av starter

Engelsktalende. Verkstedet er litt vanskelig å få øye på og ser temmelig "lugubert" ut fra utsiden. De som jobber der er meget effektive, finner rimeligste løsning og gjør en nøyaktig og god jobb! Kan trygt anbefales.
-
De ringte da de hadde fått tak i meg via dere.
Stedet ser veldig ut som en skraphandel, ble litt skeptisk pga det, men hyggelig og dyktig mekaniker som snakket flytende engelsk. Forklarte og viste meg alt han hadde gjort. fikk kvittering med alt som ble gjort skrevet på og klistremerke med dato og km stand i panseret etter bytte av register rem. kommer til å bruke dem igjen.
-

Sveise kanaler - Ford

Veldig godt fornøyd, og vil komme tilbake igjen.
-
Om oss
• RAMOS BIL & LAKKERING •
Har uhellet vært ute, eller ønsker du en fornying av bilens lakk? Med øye for kvalitet kan vi i Ramos Bil & Lakkering garantere deg som kunde et bra resultat.

Er du Privat eller bedrifts kunde? Det spiller ingen rolle, vi tar i mot deg med åpne armer, og gir deg valuta for pengene. Se gjerne våre tidligere jobber her: http://ramoslakkering.no/#arbeid

Verkstedet vårt
Vi holder til i Bergveien 31, 1890 Rakkestad. Vårt verksted er fullt utrustet med kun det nyeste innen lakk og skadeoppretting. Våre dyktigere håndverkere har mange års erfaring i bransjen og passer hele tiden på at de er oppdatert på nye produkter og verktøy.
De aller fleste oppdragene er i forbindelse med forsikringsskader på forholdsvis nye biler, men vi tar alle typer oppdrag og har blant annet hatt flere spennende jobber på forskjellige biler.

Ønsker du jobben utført av dyktige fagfolk? Kontakt vår daglige leder Ramos på telefon: 91771663