Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape
Om Renovex AS

Velkommen til RENOVEX AS

Vi er et norsk selskap med lang erfaring. Vi TOTALrenoverer alle type boliger som leiligheter, hus, kontorer, blokker etc. og utfører alt av rørlegger, snekker, elektriker, mur, flis og malerarbeid.

Renovex AS står for det vi er best i, nemlig Renoverings Eksperter! Vi utfører og organiserer hele oppussingsarbeidet til beste kvalitet, riktig pris og til avtalt tid!

Renovex AS er en Godkjent Våtromsbedrift noe som innebærer bl.a. dokumentert kunnskap i kontroll og tilstandsanalyse av våtrom også i henhold til NS 3600 (Norsk Standard), samt uavhengig kontroll etter Plan- og Bygningsloven (PBL).

Vi tilbyr selvsagt gratis befaring, noe som regel resulterer i et skriftlig bindende tilbud fra oss. Vi benytter oss av standard kontrakt fra Forbrukerrådet (http://www.forbrukerradet.no/_attachment/1133650/binary/26132) noe som inkluderer ferdigstillelsesdato. Dagmulkt for eventuelle overskridelser fra vår side blir fastsatt, slik at dere skal føle dere godt ivaretatt og sikret på at vi skal levere som avtalt!

Vi gleder oss til å høre fra dere, vi garanterer topp kvalitet til avtalt tid og pris!

Send oss epost til [email protected] eller ring oss på tlf. 486 19 225.