Spider Industrier AS

5.0 (2 Omtaler)
Omtaler (2 Omtaler)
Jobben som ble utført ble gjort særdeles tilfredsstillende. Kan trygt anbefales videre
-

Koble til strøm på loft

Hyggelige mennesker, både på kontor og ute i felten, god service, kjapp levering av tjeneste. Anbefales på det sterkeste.
-
Om oss
Spider Industrier as er et teknologiselskap innenfor automasjon, elektro, service og produktutvikling. Vi kan vise til stor spennvidde og gode referanser både innen offentlige-, nærings- og privatmarkedet siden 1987.

Om oss

Spider Industrier AS kombinerer det store selskapets ressurser med den lokale bedriftens fleksibilitet og nærvær. Vi er en ledende totalleverandør av tekniske installasjons- og servicetjenester for bygg i Nord-Norge. Vi finnes 6 steder og har ca. 200 ansatte. Selskapet tilbyr spesialkompetanse innen elektro, rør og ventilasjon. På disse teknikkområdene kan selskapet ta ansvar for hele installasjonsprosessen, fra design og prosjektering til installasjon og service.

Prosjektering av anlegg

Prosjektavdelingen, eller anlegg som den også blir kalt, jobber med mellomstore og store prosjekt innen elektro for nybygg og rehabilitering. Ansatte i avdelingen har bred faglig kompetanse på generell elkraft, IKT, brann, ITV, adgangskontroll og alarmsystemer, samt komplette AV-løsninger.

Avdelingen består, i tillegg til avdelingsleder, av prosjektledere som alle har videreutdanning innen prosjektledelse. De har erfaring fra totalentrepriser, tekniske totalentrepriser og delte entrepriser.
Avdelingen har særdeles god kompetanse på næringsbygg, skoler, butikker og butikksentre.

Videre har vi baser med bred erfaring fra de fleste typer anlegg.Montører og lærlinger utgjør den største gruppen i avdelingen - mange med lang erfaring fra anleggsvirksomhet.

Spider Industrier AS har sentral godkjenning med ansvarsrett innenfor prosjektering, utførelse og kontroll i høyeste tiltaksklasser innenfor elektroinstallasjoner og vedlikehold.

Vi har følgende autorisasjoner

- Sentral godkjenning
- Ekomnett ENA
- Installatør gruppe L

Haneseth gruppen har sentral godkjenning med ansvarsrett innenfor prosjektering, utførelse og kontroll i høyeste tiltaksklasser innenfor bygninger og installasjoner.

Vi kan utføre prosjektering i de høyeste tiltaksklasser.