Synergi-1 AS

4.3 (1 Omtale)
Omtaler (1 Omtale)
Synergi1 ved Morten fikk et komplisert oppdrag der stikkledning fra bolig til kommunal ledning var defekt og kloakken rant i hagen. Tomten er skrånende med store høydeforskjeller med vanskelige arbeidsforhold. Morten var konstruktiv, løsningsorientert og aktiv og fikk jobben gjort. Alt fungerer nå i skjønneste orden.
-
Om oss
Synergi-1 AS ønsker å være din samarbeidspartner innen bygg og anlegg.

Vi ble etablert i 2016, men to av våre prosjekt-/anleggsledere har mer enn 50 års praksis i bransjen tilsammen.

Av kompetanse kan vi nevne blant annet:
- Maskinførerkurs
- ADK1
- Prosjektering og bygging av mindre avløpsanlegg
- Fagbrev anleggsmaskinfører
- Fagskoleingeniør anlegg
- Samt arbeidsvarsling, komplett byggesak og diverse andre kurs.

Vår spesialitet er grave- og anleggsarbeid, va-teknisk, plasstøpte betongkonstruksjoner eller elementkonstruksjoner, ring- og grunnmurer, steinarbeid, asfaltering og landskapsutforming.

I tillegg samarbeider vi tett med andre faggrupper.

Dette betyr at vi kan være en totalleverandør. Det kan gi en enkel oppdragshåndtering for deg. - Det sagt, vi kan også fungere som hoved- eller underentreprenør.

Vi utfører bl.a. tomteutgraving, massetransport, graving og legging av stikkledninger, påkobling på offentlig va-nett, etablering av avløpsanlegg eller gråvannsrenseanlegg, drenering, plasstøpte garasjegulv, plassbygde garasjer i Leca, betong eller konstruksjonselementer, fundament, gulv på grunn og grunnmurer for småhusbebyggelse eller mindre næringsbygg, støttemurer, granittmurer, trapper, belegg/asfalt på åpne plasser eller i gårdsrom.

Vi tar oppdrag både for privatkunder, bedrifter, borettslag, eiendomsselskaper og offentlige arbeidsgivere.

For alle typer oppdrag så kan vi bistå med:
- Rådgivning og planlegging.
- tegnearbeid
- Søking for godkjenning av tiltak.
- Skaffe nødvendige fagarbeidere eller samarbeidspartnere.
- Være byggeleder og/eller kontrollør under hele eller deler av byggeprosessen.

Dersom ønskelig, så kan vi godt komme på en befaring. Det er uforpliktende og det er ofte lettere å diskutere detaljer rundt omfang og utførelse, som igjen danner grunnlaget for et reelt og ordentlig pristilbud hvor alle kostnader er vurdert. - Vi har bred kompetanse og lang erfaring som du kan dra nytte av i ditt prosjekt.

Dersom du tror at vår bedrift og våre tjenester passer godt ifht dine behov i ditt prosjekt, så ring oss gjerne på telefon:

928 99 078 / 928 99 079.

Tlf kontor: 920 77 930.
Epost: firmapost@synergi1.no