Tr24 / v Mousa

4.7

4.7

10 Omtaler
Vi har spesialisert oss på flytting, søppel kjøring og renhold. vi har idag 4 varebil i trafikk. bilene vi drifter er va.. Vis mer

Be om tilbud
Dette kan Tr24 / v Mousa hjelpe deg med
Vi har spesialisert oss på flytting, søppel kjøring og renhold. Vi har idag 4 varebil i trafikk. Bilene vi drifter er vare/distribusjons biler og lett lastebiler med løftelem som tar 750 kg, skap str på 410cm lengde, 210cm høyde, 190 cm bredde. Plass til 8 paller.

ATR er et seriøst firma som er kjent av sine kunder for sine faste rimelige transport og renhold priser, meget god kundeservice og raske og pålitelige medarbeidere.

Om du trenger renhold, flyttevask, distribusjon, små eller store flytteoppdrag, ta kontakt med oss for et konkurransedyktig tilbud!

Vårt mål er å skreddersy og tilrettelegge våre tjenester etter dine ønsker og behov. For at dette skal være mulig har vi lagt opp til stor fleksibilitet. Du velger selv hvordan vi skal utføre oppdraget. Skulle det være dårlig tid, sørger vi for at det kommer fram så fort som fysikkens lover tillater det!

Du trenger kun å ringe oss dersom du trenger transport, rengjøring, ol. så blir jobben gjort etter deres ønske uten problemer.