Viking Malerservice AS

0

Ingen Omtaler
VIKING MALERSERVICE AS TILBYR FØLGENDE TJENESTER MALING VIKING Malerservice AS tilbyr alle type maletjenester så vel in.. Vis mer

Be om tilbud
Dette kan Viking Malerservice AS hjelpe deg med
VIKING MALERSERVICE AS TILBYR FØLGENDE TJENESTER

MALING
VIKING Malerservice AS tilbyr alle type maletjenester så vel inne som ute. Vi har lang erfaring fra bransjen og har utdannende fagfolk som leder arbeidet.

GIPSING
Våre ansatte har lang erfaring med renovering og bygg. Før gipsen blir påført, så må overflaten forsiktig primes, slik at det bindes sterkere sammen og at underlaget bindes.

SPARKLING
Vi utfører sparkling og kan bistå deg med sparklejobber, fra de små til de store. VIKING Malerservice AS har erfarne og dyktige håndverkere som sikrer deg et varig og flott utseende.

TAPETSERING
Tilsammen har vi mange års erfaring innen tapetsering og malerfaget. Vi tar på oss alle typer oppdrag innen malerfaget, og gjennomfører disse med kvalitet.

GULVLEGGING
Dersom du har behov for en gulvlegger bør du ta kontakt med en aktør med lang erfaring, og som er godt oppdatert på regelverket innenfor faget.

FASADEVASK
Vedlikehold av fasade er like viktig som vedlikehold av alle flater på et bygg. For at et bygg skal se rent og pent ut anbefaler vi høytrykksspyling en gang i året.

REHABILITERING
Oppussing og rehabilitering av murfasader. Mange eldre borettslag og sameier i Rogaland har murfasader som trenger oppussing eller større rehabilitering.

VIKING MALERSERVICE AS
ER REGISTRERT SOM LEVERANDØR HOS STARTBANK

VIKING Malerservice AS tilbyr GRATIS BEFARING!