Betongsaging

- Få tilbud fra dyktige leverandører!

Motta tilbud fra 5000 leverandører i over 70 ulike bransjer.Anbudstorget

Vi hjelper deg med tilbud på

Kategorier Betongsaging

Antall leverandører

309

Finn en i ditt nabolag
De hjelper deg med: Døråpninger, Hydraulisk sprengning av fjell, Kjerneboring, Meisling, Pigging, Riving, Slissing, Vindusåpninger

Siste firmaomtaler for Betongsaging

Jan Terje Christensen

Omtalte: Al-aboudi Små Hus Stavanger

"Pålitelige, hyggelige og dyktige folk.
Kommer til å bruke dem igjen."

5.0 5.0

Sturle Kvindesland

Omtalte: Dav Bygg Dawid Opieka

"Hyggelig å få hjelp av Dav Bygg. God engelsk kommunikasjon. Kjempe hyggelig og imøtekommende. Jobben gikk ut på maling og Dav Bygg var veldig fleksibel da været var veldig av/på. Oppdraget ble utført innen god tid. Dav Bygg anbefales gjerne av meg. Takk for hjelpen"

5.0 5.0

Marianne Glomseth

Omtalte: M.v.h Jansen/odd

"Jobben ble bra utført, men han ville ha betalt for 100 m2 sten til en gårdsplass på 61 m2 pga mye kapp. Justerte ned kapp svinnet til 10m2 - som fortsatt er mye - etter at vi fortalte at vi hadde stått å sett arbeiderne fylle en container med stein og dekke over(filmet dette). Ikke greit og useriøst. Fikk heller ikke faktura/kvittering. Skulle levere dette dagen etter - da han hadde glemt det i en annen bil. Fortsatt ikke mottatt 1,5 måned etterpå. "

2.3 2.3

Geir engen

Omtalte: Ugo Bygg As

"De kom etter avtalt tid, og de leverte til avtalt tid, pris er innenfor, men utførelse kan diskuteres, noe er bra, noe er mindre bra. hyggelige og raske i utførelse. ønsker du øye for detaljer, som de beskriver "styr unna" er du fornøyd med noe som er ok, er de ok, ønsker du øye for detaljer bør du sjekke pris med byggmestre, ganske sikker på at de leverer til tilsvarende priser."

3.3 3.3

Pham

Omtalte: Ugo Bygg As

"Billig og bra."

5.0 5.0

Morten

Omtalte: Ugo Bygg As

"Meget behaglige gutter"

5.0 5.0

Våre Betongsaging har:

4.5 4.5 I gjennomsnitt kunderating basert på 99 omtaler

Våre leverandører i betongsaging bransjen hjelper deg med å lage nye åpninger i vegger og dekker når nye vinduer og dører skal installeres. Leverandører av betongsagingstjenester yter som regel også kjerneboringstjenester for hulltaking om du ønsker å ha tekniske anlegg installert. Beskriv jobben du trenger å ha utført i dag og få tilbud fra flere leverandører i ditt nærområde. Du kan dermed forsikre deg at du får den beste prisen og tjenesten!