Bilverksted - Få tilbud fra dyktige leverandører

Motta tilbud fra 5000 leverandører i over 70 ulike bransjer.Anbudstorget

Vi hjelper deg med tilbud fra

Bilverksteder

Antall leverandører

77

Finn en i ditt nabolag
De hjelper deg med: EU kontroll, Hengerfeste, Skifte bremseklosser, Skifte registerreim, Service, Skifte girkasse, Overhaling

 

Skal bilen din til EU-kontroll, eller fikk du kanskje en litt stiv pris på feilretting da den ble kontrollert? Det er mye penger å spare på å velge det rette verkstedet for jobben som skal gjøres. Legg ut jobben på anbud hos oss og få tilbud fra de kvalifiserte verkstedene i ditt område.

Siste firmaomtaler for Bilverksteder

Bilxtra verksted avdeling Helsfyr

Bilverksted

De matchet pris fra konkurrent, jobben ble utført tilfredsstillende og de var serviceminded og hyggelige. - Mona Bønke

5.0 5.0 9 Omtaler

Autofix Moss AS

Bilverksted

Flott utført arbeid og super service - Per Arne Karlsen

5.0 5.0 12 Omtaler

Fossumstuen Bil og Maling

Bilverksted

Alt til avtalt tid og pris. Fantastisk bra kundeservice og meget bra utført arbeide. Anbefales. - Beate Melleby

5.0 5.0 66 Omtaler

Brødrene Bilverksted Ali Hussain Karim Khadhir

Bilverksted

God og rask service på bilen. Anbefales - Suleiman Jama

4.7 4.7 16 Omtaler

Vestfold Autogass As

Bilverksted

God kundeservise og rask handel. anbefales! - Martin Hunnålvatn

5.0 5.0 1 Omtale

Prima Bilservice

Bilverksted

Jeg benyttet nettopp dette verkstedet til reparasjon og etterkontroll etter "2´er-feil" som NAF fant ved ordinær EU-kontroll (ulyder mv. fra et hjullager bak, som m.a.o. måtte byttes). Pristilbudet satt opp i eget dokument var meget bra og tydelig, og det klart beste av de jeg innhentet på hhv Anbudstorget og ved direkte henvendelse til et annet verksted. Vennlig og profesjonell tone både skriftlig og ved oppmøte på verkstedet. Bilen var ferdig som avtalt da jeg skulle hente den etter jobb, uten noen tilgrising av interiør eller annet å bemerke. Ryddig dokumentasjon på reparasjon og etterkontroll utlevert etter betaling på stedet.

Det hadde blitt toppkarakter på kundeservice hvis oppsatt time hadde blitt bekreftet skriftlig uten at jeg måtte etterspørre det. Bare et lite forbedringspunkt som jeg ser grunn til å nevne.

Kvaliteten på utført arbeid har jeg satt fire stjerner på fordi bytte av hjullager er en "skjult" (usynlig uten demontering) reparasjon og vanskelig å sjekke kvaliteten på. Men uten holdepunkter så langt for noe annet legger jeg til grunn at reparasjonen (dvs bytte til nytt hjullager) har vært vellykket. Og den oppsatte tidsbruken, som reflekterer prisen, er det ihvertfall ikke noe å si på! - Trond Vetleseter

4.3 4.3 9 Omtaler