Bilverksted - Få tilbud fra dyktige leverandører

Motta tilbud fra 5000 leverandører i over 70 ulike bransjer.Anbudstorget

Vi hjelper deg med tilbud fra

Bilverksteder

Antall leverandører

61

Finn en i ditt nabolag
De hjelper deg med: EU kontroll, Hengerfeste, Skifte bremseklosser, Skifte registerreim, Service, Skifte girkasse, Overhaling

Kun godkjente bilverksteder

Statens vegvesen har nylig lansert et offentlig søkbart register over godkjente bilverksteder.

Vi vil derfor fra 15.04.2016 pålegge alle bedrifter som ønsker å registrere seg som leverandør i denne kategorien, å inneha godkjenninger fra Statens Vegvesen.

Dersom noen av våre eksisterende leverandører, ikke har godkjenningen på plass pr. dags dato, så må de ha godkjenningene i orden før de eventuelt fornyer sin tjeneste hos oss.

Vi oppdaterer vårt register opp mot Statens Vegvesen daglig og alle godkjente bilverksted vil få et merke på sin profil som viser dette.

Her kan du søke etter godkjent bilverksted


Skal bilen din til EU-kontroll, eller fikk du kanskje en litt stiv pris på feilretting da den ble kontrollert? Det er mye penger å spare på å velge det rette verkstedet for jobben som skal gjøres. Legg ut jobben på anbud hos oss og få tilbud fra de kvalifiserte verkstedene i ditt område.

Siste firmaomtaler for Bilverksteder

Ja Bil AS

Bilverksted

Best i pris. Kostet 5500 for å bytte registerreim med vannpumpe, i motsetning til merkeverksted som priset jobben til 9700,-

Ble møtt av en blid og kompetent fyr bak skranken. Fikk skyss til og fra togstasjonen. Da jeg hentet bilen hilste alle ansatte i bedriften, virker som en hyggelig gjeng.

Kommer til å bruke dette stedet til service på bilen i fremtiden. Svært fornøyd, takk for handelen. - Thea Pham Tran

5.0 5.0 20 Omtaler

Ja Bil AS

Bilverksted

Meget bra service og topp kompetanse.
Denne bedriften anbefaler jeg på det ytterste.Jeg har aldri før vært så fornøyd med jobben. Medarbeiderne til Jabil vet hva de driver og er oppdatert på den nyeste teknikken som trengs for å reparere en BMW.
Takk til Ja-Bil. - Gerhard Müller

5.0 5.0 20 Omtaler

Fossumstuen Bil og Maling

Bilverksted

Fossumstuen Bil og Maling leverte over min forventning.
- Lars Hauge

5.0 5.0 54 Omtaler

Prima Bilservice

Bilverksted

Dette verkstede bil jeg anbefale til alle. Maken til kundeservice skal man lete lenge etter. I tillegg ble jobben utført etter alle kunstens regler. Sist men ikke minst var det overhode ikke noe å si på prisen. Tusen takk Prima Bilservice, dere vil jeg anbefale videre til alle - Tarsani

5.0 5.0 5 Omtaler

Bulder Verksted AS - Avdeling Sandnes

Bilverksted, Bilverksted, Bilverksted, Bilverksted, Bilverksted, Bilverksted, Bilverksted, Bilverksted, Bilverksted

Fornøyd med alt. Reparert omgående og raskt. Veldig god service vedrørende levering og henting av bilen. - Anne R. Borgen Karang

4.7 4.7 2 Omtaler

Planethifi AS

Bilverksted

Veldig god service! - Lars Talstad

4.7 4.7 2 Omtaler