Drenering

- Få tilbud fra dyktige leverandører!

Motta tilbud fra 5000 leverandører i over 70 ulike bransjer.Anbudstorget

Vi hjelper deg med tilbud på

Kategorier Drenering

Antall leverandører

746

Finn en i ditt nabolag
De hjelper deg med: Fjerne overvann, Fuktsikring, Legge drensrør, Vannfjerning

Siste firmaomtaler for Drenering

Øyvind W. Olsen

Omtalte: Saga Skog AS

"Arbeidet ble utført i henhold til inngått avtale. Ingenting å utsette på kvalitet eller service. Positiv opplevelse."

5.0 5.0

Laila

Omtalte: Minianlegg Øst AS

"Dette firmaet her prøvde å snylte meg på aller grovaste.
Jeg henvendte meg til de og alt virka helt fint.

Men så begynte det.
Forsinket levering. Etter jeg som kunde etterlyste og etterlyste container, tilslutt kom den sent på kveld.. Vi fikk så beskjed om at han ikke kunne hente den igjen før mandag, altså 6 dager etter levering. Og avtalt var 4 dager, jeg sa at jeg ikke betalte for de ekstra dagene. I tilegg utsatte de å informere oss, så alt ble rimelig seint i tilegg til nok en ekstra dag før de henta container.
Så begynte tullet med dette firmaet. Kl 21:30 på kvelden samme kveld de var henta container. Så begynte det med sms fra de. Der han krevde nesten 15.000 kr av meg. Noe jeg syntes var sinnsyk pris, så Jeg svarte ikke på sms, da vi hadde en avtale her på anbudstorget ang faktura og betaling,og jeg antok at denne sms bare var en formalitet siden han sa han skulle sende meg summen og alt skulle komme på faktura. . Dagen etter på i får jeg nye sms av firmaet, og dem ber meg betale nesten 15.000 umiddelbart om ikke kommer de å leverer søpla på døra, jeg skriver til de at vi har en avtale og den må jo han forholde seg til., dette nekter han og jeg ringer å avtaler så i mitt navn og min kreditt hos søppel fyllinga at han kan komme å tømme i mitt navn, og der får jeg også opplyst at prisen mannen har gitt meg er 2/3 deler av hva ordinær pris er, for den kom til å være rett under 5500,´ totalt. Ikke 15.000. Eteren stund kommer denne mannen med lastebil og container på, og var på vei til å Lasse alt av midt på parkeringsplassen min, min mann og mine sønner kom ut og lurte på hva alt bråket var, og min mann spurte denne mannen om hva i all verden som skjer, og han skriker så hele nabolaget hørte han at vi hadde 3 minutter på oss til å betale han der og da om ikke skulle han lempe av 3.7 tonn med søppel der og da på parkeringsplassen. Han trua både meg og samboer, og jeg fikk sammenbrudd og knakk sammen forann mine barn. Dette brydde ikke mannen seg om, og fortsatte bråket sitt, han hadde også med seg en ekstra mann, som de begge stod å trua oss med bråk. Tilslutt fikk jeg jaga de avgårde mot at betaling kom på konto til mandagen den 1 og at dem skulle levere søpla på søppel fyllinga.
Dette ble heller ikke gjort og firmaet holdt mitt søppel som "gissel" fra tirsdagen til mandagen. Da holdt jeg mitt ord og betalte de 2000 kr jeg skulle betale for leie og kjøring av container. Og først da ble søpla levert.

Dette firmaet er alvorlige svindlere og folk må ikke avtale med de om komplett pris. Be de gjerne om kun pris for leie og kjøring av container, aldri noe mer. Opprett heller kundeforhold på søpla selv om ikke blir du ribba.

Firmaet her antok jeg var alene mamma og fikk 100 % hjelp av nav. Så er ekstremt farlig firma.

De truer deg, svindler deg og eier ikke respekt for at du har familie eller noe..

Dem forholder seg heller ikke til avtaler man har på forhånd.

Så pass dere for dette firmaet. "

1.0 1.0

Lena Gusjås

Omtalte: Johannessen Entreprenør AS

"Flott service"

5.0 5.0

Kristian Ribe

Omtalte: Rørlegger og Bolig Konsulenten AS

"Super oppfølging på kort varsel."

4.7 4.7

Marianne Glomseth

Omtalte: M.v.h Jansen/odd

"Jobben ble bra utført, men han ville ha betalt for 100 m2 sten til en gårdsplass på 61 m2 pga mye kapp. Justerte ned kapp svinnet til 10m2 - som fortsatt er mye - etter at vi fortalte at vi hadde stått å sett arbeiderne fylle en container med stein og dekke over(filmet dette). Ikke greit og useriøst. Fikk heller ikke faktura/kvittering. Skulle levere dette dagen etter - da han hadde glemt det i en annen bil. Fortsatt ikke mottatt 1,5 måned etterpå. "

2.3 2.3

Rajee Makesan

Omtalte: Leo´s Bygg og Vedlikehold Leonardo Bihari

"Vi er fornøyd med jobben. Vi har brukt firmaet til utvendig fasade maling. Kundevennlig og effektiv. Anbefales."

4.3 4.3

Våre Drenering har:

4.6 4.6 I gjennomsnitt kunderating basert på 192 omtaler
Problemer med overvann rundt huset eller gårdsplassen? Da trenger du sannsynligvis hjelp med drenering! Mange av våre leverandører kan hjelpe deg med dette, legg ut oppdraget som ett anbud og få tilbud fra flere dreneringarbeidere i ditt nærområde. Spar både tid og penger når du trenger hjelp med overvann!