Event & opplevelse

- Få tilbud fra dyktige leverandører!

Motta tilbud fra 5000 leverandører i over 70 ulike bransjer.Anbudstorget

Vi hjelper deg med tilbud på

Kategorier Event & opplevelse

Antall leverandører

57

Finn en i ditt nabolag
De hjelper deg med: Konferanser, Reiser, Seminarer, Teambuilding

Siste firmaomtaler for Event & opplevelse

Ann Suasin

Omtalte: Larvik flyttehjelp og Renhold

"Veldig flink og grei... Anbefales... "

5.0 5.0

Sindre Fjærtoft

Omtalte: Merkuri Bygg Service

"Herlige gutter (far og sønn) som står på og har glimt i øyet. Plantet hekk i hagen og utførte jobben raskt og effektivt, med høy kvalitet. God kommunikasjon underveis. Anbefales! "

4.3 4.3

Christine Henriksen

Omtalte: K.M.L Bygg AS

"Vi valgte KLM bygg til å rive to gamle portstolper i mur/betong. Firmaet var raske til å gi anbud og kunne starte allerede neste dag. Håndverkerne var høflige og hyggelige. Stolpene viste seg å være vanskelige å få ned, men håndverkerne kom tilbake neste dag, med sterkere redskaper, og fullføre jobben. Total sett var vi veldig fornøyde med firmaet. "

4.7 4.7

Seline Saxebøl

Omtalte: Clean Art

"God pris og enkelt å komme i kontakt med renholder. Minus for at hun etter avtalt oppdrag ønsket å legge til bensinpenger. Før avtale sa hun at hun ville vaske fredag og at hun hadde lørdag og søndag tilgjengelig hvis hun ikke ble ferdig. Fredag ringte hun meg og mente at jeg måtte vaske gulvet selv da hun ikke trodde hun rakk alt. Endte opp med å betale avtalt pris mot at hun vasket hele leiligheten.

Resultatet ble helt middels. Personlig hadde jeg ikke levert fra meg leiligheten slik (men jeg er nok ganske nøyaktig). Jeg vasket litt selv før overtakelse av leiligheten, selv om det var noe arbeid igjen ble utvasken godkjent. Fant forresten skitne kluter og håndklær flere steder i leiligheten. Hun sa hun hadde eget utstyr, men hadde da brukt mitt. Fant også oppvaskbørsten skitten liggende oppå toalettet, vil helst ikke vite hva denne har vært brukt til... Hadde ikke brukt dette selskapet igjen. "

2.7 2.7

Øyvind NYPAN

Omtalte: Alexander-Bogdan Bigg Mester Alexandru-Bogdan Luchian

"Alexander og hans far la en terrasse hos oss i juni 2019. De var blant de billigste tilbyderene og gjorde skikkelig jobb med å legge terrassen. De fullførte jobben i løpet av 3 dager. Virket som et seriøst firma hvor en fikk faktura på epost med merverdiavgift som jeg betalte på vanlig måte i bank. Alexander er veldig hyggelig og snakker godt engelsk. Trekker en stjerne for kundeservice da vi hadde en avtale om oppstart en mandag og fikk først beskjed 12 dagen etter at det ble utsatt. Kan anbefale Alexander og hans far til fremtidige kunder"

4.7 4.7

Ove Bruntveit

Omtalte: Alexander-Bogdan Bigg Mester Alexandru-Bogdan Luchian

"Raskt og pent arbeid. Veldig god kommunikasjon gjennom prosessen."

5.0 5.0

Våre Event & opplevelse har:

5 5 I gjennomsnitt kunderating basert på 10 omtaler